Amikor megyek futni vagy csak egyszerűen betérek abba az ominózus utcába egy német juhász dög (10-ből 5-ször kint van) kiszúr engem 150 méterről és ha tovább megyek be is támad. (igen ide kérdőjelet kell tennem)?
Nagyon remélem, hogy csak vicces akarsz lenni.
De ha mégsem, akkor azt, hogy a kutya előbb tépi le a tökeid, és/vagy lecsuknak pár évre.
Szánalmas vagy!
Ha igaz lenne, akkor le lehetne csukni lőfegyverrel való visszaélés miatt. Meg azt a barmot is, aki fegyvert ad neki kölcsön :D
Aki legálisan tart fegyvert az nem ilyen hülye.
Aki meg illegálisan tart fegyvert, az végképp nem fogja egy kutya miatt kockáztatni a féltve őrzött csúzliját :P
01:59
Igazából mindegy. Már eleve az, hogy ilyen megfordul valaki fejében, kezelést igényel.
jah az okosak rájöttek hogy csak az ideg beszél belőlem amikor a 9milist emlegetem, hát igen de belőled is kiváltaná mikor úgy jössz haza hogy éjszaka mp3 lejátszóval a füleden futsz és hirtelen vmi a sötétből rádront úgy hogy ha kicsit később veszed észre és nem fordulsz meg alig tudsz kihátrálni előle. ez nem jó és rossz ember kérdése, hanem (sajnos ezt a kutyát gazdája szerint sokszor dobálták kiskorától fogva)a kutyának mentek tönkre az idegei. mindenesetre én legközelebb biztos hogy viszek már magammal valamit(természetesen nem 9 miliméterest:))) és leszoktatom erről, mert nem fogok minden áldott alkalommal terrorban átvonulni azon az utcán, azért köszönöm a sok kedves seggíccséget : )
Ne a kutyust bántsd azért mert így nevelték!
A gazdival kell beszélni! És ha nem tesz az érdekedben akkor jelenteni kell! ( de lehet, hogy a kutya jár rosszul és állatmenhelyre kerül ahonnan nehéz kijutni =( ) Különben meg igazuk van pár válaszolónak akik azt írták, hogy miért nem tudsz más merre futni. Vagy nálatok csak 2 utca létezik? ( Alapból ha én végig futok az utcán akkor is ugatnak a kutyák és biztos, hogy támadna hisz azt hiszik, hogy előlük futok..ha végig sétálok semmi bajuk sincs.)
1 beszélsz a gazdájával
2 viszel pár jutalomfalatot
3 megtanulsz normálisan bánni egy kutyával és bármi más állattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!