Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor megyek futni vagy csak...

Amikor megyek futni vagy csak egyszerűen betérek abba az ominózus utcába egy német juhász dög (10-ből 5-ször kint van) kiszúr engem 150 méterről és ha tovább megyek be is támad. (igen ide kérdőjelet kell tennem)?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehetne legyűrni ezt a kis sz*rházit? Még rá is gugliztam hogy how to kill a dog és azt írják nyomjam le az öklömet a kutya torkán. Hát persze! Ezzel az erővel egy pohárka tejet is kikészíthetnék a kis tüneménynek mert az jót tesz az emésztésnek! De egy a lényeg, valahogy ki fogom nyírni azt a dögöt, mert eddig már nem egyszer kerültem hozzá közel és volt hogy majdnem leharapta a tökömet is ( lehet hogy a gazdit fogom először kinyírni) és beerőszakolta a kerítésen belülre és lazán hozzáfűzte hogy a kutyus nem bánt! Az én intelligens és diszkrét válaszom erre az volt hogy utána hajítottam azt a követ amit még az előtt vettem fel hogy a farkamat becélozta az a b*zeráns bestia. Szóval lehet okítani.
2011. ápr. 4. 01:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon remélem, hogy csak vicces akarsz lenni.

De ha mégsem, akkor azt, hogy a kutya előbb tépi le a tökeid, és/vagy lecsuknak pár évre.

Szánalmas vagy!

2011. ápr. 4. 01:51
 12/36 anonim ***** válasza:
58%
Már úgy értve, hogy humornak és valóságnak is szánalmas.
2011. ápr. 4. 01:51
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz lenne, akkor le lehetne csukni lőfegyverrel való visszaélés miatt. Meg azt a barmot is, aki fegyvert ad neki kölcsön :D

Aki legálisan tart fegyvert az nem ilyen hülye.

Aki meg illegálisan tart fegyvert, az végképp nem fogja egy kutya miatt kockáztatni a féltve őrzött csúzliját :P

2011. ápr. 4. 01:59
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

01:59

Igazából mindegy. Már eleve az, hogy ilyen megfordul valaki fejében, kezelést igényel.

2011. ápr. 4. 02:03
 15/36 anonim válasza:
22%

jah az okosak rájöttek hogy csak az ideg beszél belőlem amikor a 9milist emlegetem, hát igen de belőled is kiváltaná mikor úgy jössz haza hogy éjszaka mp3 lejátszóval a füleden futsz és hirtelen vmi a sötétből rádront úgy hogy ha kicsit később veszed észre és nem fordulsz meg alig tudsz kihátrálni előle. ez nem jó és rossz ember kérdése, hanem (sajnos ezt a kutyát gazdája szerint sokszor dobálták kiskorától fogva)a kutyának mentek tönkre az idegei. mindenesetre én legközelebb biztos hogy viszek már magammal valamit(természetesen nem 9 miliméterest:))) és leszoktatom erről, mert nem fogok minden áldott alkalommal terrorban átvonulni azon az utcán, azért köszönöm a sok kedves seggíccséget : )

http://www.youtube.com/watch?v=lUNZKTXN0ec

2011. ápr. 4. 02:51
 16/36 anonim válasza:
23%
(az imént és a fentebb leírtak a kérdező kommentjei)
2011. ápr. 4. 02:53
 17/36 anonim ***** válasza:
21%
Amikor megláttam a kérdést, borítékoltam, hogy a csürhe a kutya pártjára fog állni, hát hogyne, nyilván egy négylábú dögnek van igaza, és az ember csak egy surmó lehet, ha félti a bőrét. Haver, én drukkolok neked, hogy elbánj vele, mert az ilyen felelőtlen b.aromarcú kutyatartót valahogy meg kell regulázni. Szerintem előbb beszélj az állat gazdival, hogy tartsa kikötve, aztán ha hiába, akkor hívd a gyepmestert. Ne önbíráskodj.
2011. ápr. 4. 03:38
 18/36 Salx Narval ***** válasza:
89%
Szerintem egy emberi hangnemben történő beszélgetés a kutya gazdájával, sokat javítana a helyzeten.Ha ettől sem változik a helyzet, jelenteni kell és kész.
2011. ápr. 4. 03:39
 19/36 anonim ***** válasza:
46%

Ne a kutyust bántsd azért mert így nevelték!

A gazdival kell beszélni! És ha nem tesz az érdekedben akkor jelenteni kell! ( de lehet, hogy a kutya jár rosszul és állatmenhelyre kerül ahonnan nehéz kijutni =( ) Különben meg igazuk van pár válaszolónak akik azt írták, hogy miért nem tudsz más merre futni. Vagy nálatok csak 2 utca létezik? ( Alapból ha én végig futok az utcán akkor is ugatnak a kutyák és biztos, hogy támadna hisz azt hiszik, hogy előlük futok..ha végig sétálok semmi bajuk sincs.)

2011. ápr. 4. 05:12
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

1 beszélsz a gazdájával

2 viszel pár jutalomfalatot

3 megtanulsz normálisan bánni egy kutyával és bármi más állattal

2011. ápr. 4. 05:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!