Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van miatta! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szórólapoztam, hirdettem, kérdezgettem. 3 napja lopta el valószínűleg a szomszéd (hangos kutyu volt, sokat ugatott és vonyított, de sosem szólt érte senki hogy zavarná, egyszercsak eltűnt a kertből.) És annyira rosszul érzem magam, mert most olvasgatom, hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva, meg stb., és rögtön sírok ha arra gondolok, hogy milyen volt mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé...Amikor elmentem mindig sírt utánam, pedig inkább a család többi tagja foglalkozott vele, én nem olyan sokat. Szeretnék valamit ami kitölti az űrt ami utána maradt, de nemtudom mennyi idő múlva hozhatnék egy új kutyust (menhelyről szeretnék) de valószínűleg akkor mégnagyobb bűntudatom lenne miatta, hogy ilyen hamar 'túlléptem' rajta...2011. márc. 30. 00:35
52/53 A kérdező kommentje:
sajnos még nem. pedig körbejártam a környéket. még 1x szétnézünk majd hátha valaki befogta... de fogalmam sincs hova tűnhetett :( vagy hogy egyáltalán hogy tűnt el..
2011. ápr. 2. 16:55
53/53 anonim válasza:
Sajnálom:(
Azért kérdezzétek meg a szomszédokat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!