Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van
miatta! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szórólapoztam, hirdettem, kérdezgettem. 3 napja lopta el valószínűleg a szomszéd (hangos kutyu volt, sokat ugatott és vonyított, de sosem szólt érte senki hogy zavarná, egyszercsak eltűnt a kertből.) És annyira rosszul érzem magam, mert most olvasgatom, hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva, meg stb., és rögtön sírok ha arra gondolok, hogy milyen volt mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé...Amikor elmentem mindig sírt utánam, pedig inkább a család többi tagja foglalkozott vele, én nem olyan sokat. Szeretnék valamit ami kitölti az űrt ami utána maradt, de nemtudom mennyi idő múlva hozhatnék egy új kutyust (menhelyről szeretnék) de valószínűleg akkor mégnagyobb bűntudatom lenne miatta, hogy ilyen hamar 'túlléptem' rajta...
Figyu! Én egy szóval nem írtam hogy kintre vagy bentre való!
Ám azt soha nem tudnám elnézni, hogy az egyik kutya bent van a melegben a másik meg kint a hidegben, ráadásul nézi kintről hogy a többieknek és a másik kutyának milyen jó sora van bent a melegben....
2011. ápr. 1. 16:41
42/53 anonim válasza:
Persze, nem írtad le így, hogy úgy tartsd a kutyát, egyszerűen lefikáztad, hogy hogy voltak képesek évekig nézni, meg milyen szívtelenek. Ez mi akkor?
2011. ápr. 1. 16:41
43/53 anonim válasza:
Milyen másik kutya? Én vagyok a retardált, mert háromszori elolvasással is csak azt látom, egy darab kutya volt, ami kinti?
2011. ápr. 1. 16:43
44/53 anonim válasza:
Ez csak annyi, ha az egyik gyerekem kap túró rudit akkor kapni fog a másik is!
Ha az egyik kutyám kap kaját akkor fog kapni a másik is.
Remélem kifejtettem bővebben a gyengébbek kedvéért....
2011. ápr. 1. 16:44
45/53 anonim válasza:
Fejtsd már ki azt is, hogy hol a másik kutya a történetben?
2011. ápr. 1. 16:47
46/53 anonim válasza:
Azt írta, hogy "most már" van egy benti kutyánk, nem azt, hogy nyolc évig azt nézte.
2011. ápr. 1. 16:48
47/53 anonim válasza:
A kérdező ezt írta:
,,van is egy benti kutyánk"
Tehát már megvan. Azt nem fejtette ki hogy mikor került hozzájuk.
De nyolc éven keresztül akkor is elnézte a kérdező és a családja, hogy kint van, hogy szeretetre vágyik stb.
,,hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva,"
2011. ápr. 1. 16:59
48/53 anonim válasza:
És hogy bővebben kifejtsem:
Egy kutyának tök mindegy hogy kint vagy bent van, neki az a lényeg hogy Ő is családban éljen.
Aki igazi kutyás az TUDJA, hogy a kutya TÁRSAS lény....
2011. ápr. 1. 17:02
49/53 A kérdező kommentje:
Nah köszi a válaszokat, elég mostmár, nem vagyok szívtelen, imádom az állatokat, beengedtem volna ha megengedik. Sajnálj nyugodtan, körülbelül lesz*rom.
2011. ápr. 2. 00:40
50/53 A kérdező kommentje:
És attól még hogy nézett befelé nem azt jelenti hogy nem kapott szeretetet vagy nem foglalkoztunk vele. Nem értem mért kell mindenbe hülyeségeket belemagyarázni, pedig ezt is leírtam...de az ember nyilván csak azt látja meg amit akar:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!