Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van miatta! Mit tegyek?
ma 02:42
Te hülyézel,sz.rházi?:)))-amúgy mit keresel a neten 2:42-kor?
Aki szereti a kutyáját annak eszébe sem jutna 3 nap után egy másikon gondolkodni!
Remélem gondos és szerető GAZDÁNÁL van a kutya! Ezek után simán feltételezem,azért vitték el a kutyátokat mert nem foglalkoztatok vele!
"a már 6-7 cicánkat ellopták!"
Röhögnöm kell ezen...:)
Macskát csak úgy nem lehet ellopni...,pláne nem 6-7 darabot.Gondolom azok is inkább leléptek tőletek.
Szia! Jaj, nagyon szeretnék segíteni neked! Tudnál esetleg képet feltölteni, vagy az egyik hirdetésed linkjét megadni, hátha láttam őt valahol?
Teljesen együtt érzek veled, én is kertes házban lakom, igaz, nekem bent vannak a kutyáim és a macska is, de így is félek, ha kiengedem őket valaki elviszi őket, vagy esetleg valami mérgezett kaját dob az udvarunkba. Sajnos a szomszéd kutyuját már megölték (ráadásul karácsonykor), tehát van is alapom...
Egyébként az egyik rokonomnak Debrecenben sorozatosan mérgezték a kutyuit. Nekik kertes házuk van, de a szomszédban épült egy társasház, akik nem tudják, hogy a kutya arra van, hogy ugasson, őrizze a házat... Megmérgeztek náluk egy bernáthegyit, egy dogot, egy dobit, utána a kaukázusijukat is megpróbálták, de őt sikerült megmenteni és új gazdit kerestek neki. Azóta nincs kutyájuk. Persze ez nem 1-2 év leforgása alatt történt. Néha nagyon kegyetlenek az emberek, ha a kényelmükről van szó sajnos!
A "panellakó" véleményére pedig ne adj!
Üdv: Nikky
Gondolom minden állatod ivaros volt. Azokat szokták így "lopkodni" még véletlenül se szoktak lelépni tavasszal.
Mindig gusztustalannak tartottam, hogy van egy kutya kivágva a kertbe, aki semmi törődést nem kap. De bent babusgatja a család a cuki kis ölebet.
Neked tényleg nem való kutya és más állat sem. Semmi felelősség nincs benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!