Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ellopták a kutyámat.8 éves...

Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van miatta! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szórólapoztam, hirdettem, kérdezgettem. 3 napja lopta el valószínűleg a szomszéd (hangos kutyu volt, sokat ugatott és vonyított, de sosem szólt érte senki hogy zavarná, egyszercsak eltűnt a kertből.) És annyira rosszul érzem magam, mert most olvasgatom, hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva, meg stb., és rögtön sírok ha arra gondolok, hogy milyen volt mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé...Amikor elmentem mindig sírt utánam, pedig inkább a család többi tagja foglalkozott vele, én nem olyan sokat. Szeretnék valamit ami kitölti az űrt ami utána maradt, de nemtudom mennyi idő múlva hozhatnék egy új kutyust (menhelyről szeretnék) de valószínűleg akkor mégnagyobb bűntudatom lenne miatta, hogy ilyen hamar 'túlléptem' rajta...
2011. márc. 30. 00:35
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de te hülye vagy. Honnan veszed hogy én nem tettem meg mindazt amit leírtál? Menj inkább aludni és ne vádolj meg alaptalanul. Ma egész nap plakátoltam. Egyedül. Mert nincsenek errefelé barátaim. Mindent megtennék, hogy visszakaphassam a kutyát de nem sok reményt látok, ha már 6-7 cicánkat ellopták. Arról pedig nem tehetek, hogy kertes házban lakunk és ők ki szeretnének menni vagy kiszöknek a lábam mellett aztán többet nem jönnek vissza. Köszönöm szépen a kedves jóindulatú válaszodat. Szép éjszakát
2011. márc. 30. 02:42
 22/53 A kérdező kommentje:
Amúgy meg egyébként is szerettem volna menhelyről hozni egy kutyust mellé, csak anyáék nem engedték, így azt gondoltam most lenne a legkönnyebb elhozni. Így ha hazakerül a régi kutyus, ugyanúgy maradnának mindketten.
2011. márc. 30. 02:54
 23/53 anonim ***** válasza:
62%
Nem jó ötlet. Mikor nekem eltűnt a macskám, kb. két hét múlva hoztam másikat, mert míg kerestem, sok szerencsétlen macskát "ismertem meg" és nagyon akartam segíteni. Nem tudtam szegényt elfogadni, ránéztem és bömböltem stb. Vissza kellett vinni, mert nem ment. Úgy jó két és fél hónap múlva tudtam eljutni odáig, hogy el tudtam fogadni egy újat.
2011. márc. 30. 04:14
 24/53 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ha a szomszédokra gyanakszol, kopogtassatok át a szüleiddel, hogy nem-e látták a kutyát. Ha netán meghallanátok a kutya hangját, berontotok a házba, a hapsit feljelentitek, pláne, ha bántotta.
2011. márc. 30. 07:54
 25/53 anonim ***** válasza:
80%

ma 02:42

Te hülyézel,sz.rházi?:)))-amúgy mit keresel a neten 2:42-kor?

Aki szereti a kutyáját annak eszébe sem jutna 3 nap után egy másikon gondolkodni!

Remélem gondos és szerető GAZDÁNÁL van a kutya! Ezek után simán feltételezem,azért vitték el a kutyátokat mert nem foglalkoztatok vele!

2011. márc. 30. 07:55
 26/53 anonim ***** válasza:
70%

"a már 6-7 cicánkat ellopták!"

Röhögnöm kell ezen...:)

Macskát csak úgy nem lehet ellopni...,pláne nem 6-7 darabot.Gondolom azok is inkább leléptek tőletek.

2011. márc. 30. 07:59
 27/53 anonim ***** válasza:
58%

Szia! Jaj, nagyon szeretnék segíteni neked! Tudnál esetleg képet feltölteni, vagy az egyik hirdetésed linkjét megadni, hátha láttam őt valahol?

Teljesen együtt érzek veled, én is kertes házban lakom, igaz, nekem bent vannak a kutyáim és a macska is, de így is félek, ha kiengedem őket valaki elviszi őket, vagy esetleg valami mérgezett kaját dob az udvarunkba. Sajnos a szomszéd kutyuját már megölték (ráadásul karácsonykor), tehát van is alapom...

Egyébként az egyik rokonomnak Debrecenben sorozatosan mérgezték a kutyuit. Nekik kertes házuk van, de a szomszédban épült egy társasház, akik nem tudják, hogy a kutya arra van, hogy ugasson, őrizze a házat... Megmérgeztek náluk egy bernáthegyit, egy dogot, egy dobit, utána a kaukázusijukat is megpróbálták, de őt sikerült megmenteni és új gazdit kerestek neki. Azóta nincs kutyájuk. Persze ez nem 1-2 év leforgása alatt történt. Néha nagyon kegyetlenek az emberek, ha a kényelmükről van szó sajnos!

A "panellakó" véleményére pedig ne adj!

Üdv: Nikky

2011. márc. 30. 12:56
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom minden állatod ivaros volt. Azokat szokták így "lopkodni" még véletlenül se szoktak lelépni tavasszal.

Mindig gusztustalannak tartottam, hogy van egy kutya kivágva a kertbe, aki semmi törődést nem kap. De bent babusgatja a család a cuki kis ölebet.

Neked tényleg nem való kutya és más állat sem. Semmi felelősség nincs benned.

2011. márc. 30. 13:03
 29/53 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, igaz!:D Ősszel és tavasszal van az ivaros kutyák lopkodási szezonja:DD
2011. márc. 30. 13:47
 30/53 zsuzsabazsa ***** válasza:
83%
Ha a kutyád nem szokott kijárni egyedül akkor valóban ellopták, de nem azért mert egy 8-éves kutya kell valakinek, hanem azért, hogy eltegye láb alól, mert már zavarta az ugatás és a nyüszítés.
2011. márc. 30. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!