Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ellopták a kutyámat.8 éves...

Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van miatta! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szórólapoztam, hirdettem, kérdezgettem. 3 napja lopta el valószínűleg a szomszéd (hangos kutyu volt, sokat ugatott és vonyított, de sosem szólt érte senki hogy zavarná, egyszercsak eltűnt a kertből.) És annyira rosszul érzem magam, mert most olvasgatom, hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva, meg stb., és rögtön sírok ha arra gondolok, hogy milyen volt mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé...Amikor elmentem mindig sírt utánam, pedig inkább a család többi tagja foglalkozott vele, én nem olyan sokat. Szeretnék valamit ami kitölti az űrt ami utána maradt, de nemtudom mennyi idő múlva hozhatnék egy új kutyust (menhelyről szeretnék) de valószínűleg akkor mégnagyobb bűntudatom lenne miatta, hogy ilyen hamar 'túlléptem' rajta...
2011. márc. 30. 00:35
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nem foglalkozott vele senki, én azt mondtam, hogy ÉN nem foglalkoztam vele. Attól függetlenül a családom többi tagja (akik 4en vannak) igenis törődtek vele, szóval nem értem mit pattogtok a felelősségről meg ilyesmikről. Nem kifejezetten az én kutyám volt hanem családi kutya. A macskák pedig mindent megkaptak itt amit csak lehetett, kaparófától kezdve mászóbútorokig, csak épp vágytak ki a szabadba. És több ilyen választ nem igazán szeretnék látni.
2011. márc. 30. 15:18
 32/53 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rohadtul nem tudott elszökni, mert egy rés sincs a kapun, vagy alatta, vagy hátul, SEHOL. De a nagykapunkat ki lehet nyitni kivülről. -.- Elegem van abból hogy idejöttök oltogatni és olyan dolgokat feltételeztek ami nem igaz.
2011. márc. 30. 15:21
 33/53 anonim ***** válasza:
47%

Milyen fajtájú és ivarú kutya volt?

Én egyébként hálát adok a Jóistennek azért,mert csodálatos szomszédaim vannak.

2011. márc. 30. 23:04
 34/53 A kérdező kommentje:

kan, puli keverék.

jó neked :(

2011. márc. 31. 19:58
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

,,mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé..."

És ezt elnéztétek 8 éven keresztül???? :-O

Szívtelen emberek vagytok!!!!

Nálunk is van három kutya ha akarnak kimennek ha akarnak bejönnek, mikor milyen kedvük van. És képzeld soha nem vonyítanak senki után, max. akkor szoktak ugatni ha jön valaki. ÉS nem vagyunk panel lakók kertes házban élünk három kutyával, és két idősebb macskával.

Soha egyiket se tudnák ellopni vagy lemérgezni. De hiszen NEM is akarják......

2011. ápr. 1. 11:29
 36/53 A kérdező kommentje:

én erre már nem mondok semmit, egyszer azért pofáztok mert a kutya kintre való máskor meg azért mert kiint van..

és már hatvanszor elmondtam hogy nem kérek kioktatást, NEM TANULTÁL MEG OLVASNI?

2011. ápr. 1. 14:16
 37/53 A kérdező kommentje:
és te meg képzeld hogy lesz*rom hogy neveled a kutyádat, rohadtul a te dolgod, engem nem érdekel, minek írod le?
2011. ápr. 1. 14:17
 38/53 anonim ***** válasza:

Inkább te tanulj meg olvasni! Hol írtam én azt hogy hogyan nevelem a kutyámat??????? Kt érdekel hogyan tanítom nevelem????

Tudom hogy fáj az igazság, és le is írom szívtelen ember!

És sajnos ezt a családod nevelte beléd. Nem a te hibád, ezért csak sajnálni tudlak......

De legfőképpen azt a szerencsétlen kutyát aki a hideg fagyba azt lesi, hogy a másik kutyának milyen jó ott a melegben!!!

2011. ápr. 1. 16:33
 39/53 anonim ***** válasza:
Azért hülye, mert nem engedi be a kutyát? Azért vegyél már vissza! Függetlenül attól, hogy egy kutya minőségi tápot eszik, foglalkoznak vele, suliba járnak vele, lemozgatják, rendes helye van, tudod hányan nem engedik be? Az egy kutya. Van neki háza meg kennelje és van, mikor vele foglalkoznak. NEM a házba való! Ráadásul nem is valami 3mmes szőrű példány, aminek nem valami ideális kint lenni.
2011. ápr. 1. 16:37
 40/53 anonim ***** válasza:

Jaaa!

És írd már le légyszives, hol oktattalak ki!!!

Hol írtam azt hogy te így vagy úgy tartsd a kutyád????

2011. ápr. 1. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!