Ellopták a kutyámat.8 éves volt. Annyira bűntudatom van
miatta! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szórólapoztam, hirdettem, kérdezgettem. 3 napja lopta el valószínűleg a szomszéd (hangos kutyu volt, sokat ugatott és vonyított, de sosem szólt érte senki hogy zavarná, egyszercsak eltűnt a kertből.) És annyira rosszul érzem magam, mert most olvasgatom, hogy a család a házban tölti az életét és a kinti kutya ki van ebből zárva, meg stb., és rögtön sírok ha arra gondolok, hogy milyen volt mikor kint havazott ő pedig ült az ajtóban és nézett befelé...Amikor elmentem mindig sírt utánam, pedig inkább a család többi tagja foglalkozott vele, én nem olyan sokat. Szeretnék valamit ami kitölti az űrt ami utána maradt, de nemtudom mennyi idő múlva hozhatnék egy új kutyust (menhelyről szeretnék) de valószínűleg akkor mégnagyobb bűntudatom lenne miatta, hogy ilyen hamar 'túlléptem' rajta...
Szegény kutyus. Folytasd a szórólapozást, internetre is tedd fel, és, ha van időd nézz körbe a környéken, hátha csak elszökött. Szerintem, még várj egy új kutyával.
Remélem, hogy meglesz a kutyusuod!!! Sok sikert!
2011. márc. 30. 01:18
12/53 anonim válasza:
Ha rendszeresen lába kél az állataitoknak, a kutya vonyítós és ugatós volt, akkor azt valószínűleg nem úgy mondják, hogy ellopták, hanem úgy, hogy eltették láb alól. Bocsi.
2011. márc. 30. 01:23
13/53 anonim válasza:
Szia, az előző válaszoló vagyok. Debrecenben van egy állatvédő egyesület, talán ott lesz, a nevük "Együtt az Állatokért".
2011. márc. 30. 01:25
14/53 A kérdező kommentje:
erre nem tudok mit írni:'( azért reménykedek.
köszi, kiraktam már pár honlapra
az állatmenhelyre szoktam menni kutyát sétáltatni, voltunk valamelyik nap de nem vitték be, semmi hír.:(
2011. márc. 30. 01:27
15/53 anonim válasza:
Sajnálom.:( Azért, majd írd meg, hogy meglett-e. Kitartást!
2011. márc. 30. 01:30
16/53 anonim válasza:
Akkor is van esély. Vagy küld neten körbe az ismerőseid által. Minden ilyen csoporthoz több ezer ember kapcsolódik az ország több pontjáról.
2011. márc. 30. 02:06
17/53 A kérdező kommentje:
köszi Nektek, felraktam még 1-2 oldalra amit találtam és elküldtem a Noénak.
2011. márc. 30. 02:10
18/53 anonim válasza:
Plakátolj tovább, ahogy írták előttem, hirdesd minél több helyen! Expressz, háziállat.hu, elvesztem.hu, netboard kutya fórum pl. A gyepmesteri telepen is érdeklődj! Itt vannak a Hajdú-Bihar megyei gyepik és állatvédő szervezetek elérhetőségei: [link]
2011. márc. 30. 02:24
19/53 anonim válasza:
és ne add fel a reményt, még nem tűnt el olyan sok ideje! Remélem, meglesz!
2011. márc. 30. 02:25
20/53 anonim válasza:
3 napja lopták el a kutyádat, ahelyett, hogy fognál pár barátot -szüleidről már nem is beszélve-mindenkihez a környéken becsengettek (mondjuk én ajtón keresztül átmennék a kutyámért) itt rinyálsz, hogy szeretnéd a hiánya miatt kitölteni az űrt!
Hát bmeg, 3 napja tűnt el a kutyád és már másik kutyán jár az eszed!?
Minek kell a kutya neked?-nem tudsz rá vigyázni ráadásul nem szereted, mert aki ilyen rövid idő alatt lemond róla az nem szereti.És ahogy írtad macskák is tűntek el tőletek...
Nektek nem való állat!
Menj keressed meg a kutyádat!- ordibáljátok a nevét lehet, hogy még vissza is fog ugatni! jön a meleg nem fogja senki tudni bezárni, ha csak nem nyírták ki..
Hiszti helyett cselekedj , márha egyáltalán kell ez a kutya neked...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!