Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nyeli be mindenki Cesar...

Miért nyeli be mindenki Cesar Millan meséit?

Figyelt kérdés

Könyörgöm emberek, média, show business, Hollywood!!! Az egész egy megrendezett maszlag ugyanúgy mint a többi műsor, beetetés, hogy vegyed csak meg a könyvét...

Én egy magyar kiképzőt milliárdszor többre tartok!

És ezzel nem akartam bántani senkit, bár tudom megköveztek most, mert szerintem én vagyok az egyedüli, aki nem nyeli be tátott szájjal a dolgokat!:)

2011. márc. 23. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

sőőőt azt is írtam, hogy örülök, hogy nálatok bejött ez a módszer, és ezt teljesen őszintén írtam!

Hiába ismersz több oktatót, akkor biztos nagyon jók lehetnek.... mert akihez én jártam sokkal bensőségesebb dolgokat tanított nekem is, és a kutyának is az engedelmességen túl.

2011. márc. 24. 15:01
 42/51 anonim ***** válasza:

Egyébként a lényeg, hogy akik CM-et nézik, azok legalább valamilyen módszerrel megpróbálják jobban érteni, irányítani a kutyájukat. Ez sokkal, de sokkal több, mint a semmi!

Akik annyira istenítik a módszerét, azok nagy valószínűséggel nem ismernek, nem próbáltak behatóbban más módszert, vagy amit próbáltak, annál jobb CM.

Ami a baj, hogy a lényeget nem látják meg az emberek abban sem, amit CM mond. Mert a lényeg bizony az, hogy a kutyát higgadtan lehet csak kezelni, hogy a fizikai igényeinek kielégítése fontos, és hogy érdemes irányítás alá vonni a kutyát, mert másképp nem lehet vele stresszmentesen együtt élni.

És ezekben valóban nincsen semmi kifogásolni való, a többi apróságot meg lehet sokkal jobban, meg sokkal rosszabbul is csinálni, mint ahogy CM csinálja.

2011. márc. 24. 21:36
 43/51 A kérdező kommentje:
értelek, köszi a válaszod!:)
2011. márc. 24. 21:52
 44/51 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, elhiszem, hogy megrendezettnek hiszed, mert a média olyan amilyen.

De én egyszer kipróbáltam a csittegő módszerét, és bejött. Egyébként meg a kutyák máshogy működnek, mint mi.

Bár egyes emberek úgy működnek, mint a kutyák. Náluk így fegyelmeznek harapással, meg földre rántással. Én is láttam azt a részt, szerintem nem volt az olyan durva, mint amilyennek látták az emberek.

Egyébként meg igen, elküldik a gazdákat amikor a falkával ismerteti meg a kutyát, de mindig megmutatja nekik, hogy mit csinált, és gyakoroltatja velük a más kutyáknak bemutatását. Ez körülbelül olyan

Kedves kérdező beszéltél Cesar Millannal élőben? Láttad élőben munkálkodni? Ha nem, akkor ne ítéld el.

Nem állítom, hogy Cesarnek teljes mértékben igaza van. De ha néznéd a műsorát ő is mondja, hogy nem az ő módszere az egyedüli. Te is megmutathatod, ha jobb vagy és indíthatsz saját műsort.

A kutyák ösztönlények. Az elméjükbe egy csomó reflex van belevésve, amit csak kemény munkával lehet felülírni.

Kedves kérdező gondolom neked is van olyan dolgod, amit egy bizonyos körökben csinálsz, és ha kikerülsz abból a körből akkor ott nem csinálod.

Nem kövezlek meg, nem is neheztelek rád, mert lehetséges, hogy igazad van, de az is lehetséges, hogy nincs. Amúgy meg megnézném, hogy mit tennél, ha megtámadna egy kutya. És elhiszem, hogy az a kiképző jobban ért a kutyákhoz, és jobb módszere van. De attól még lehet, Millan bácsi se rossz ilyen téren.

Egy más témájú összehasonlítással fejezem be. Azt mondják Lars Ulrich a legjobb dobos a világon. Hát Buddy Rich halála előtt sokkal jobb volt, mint Lars valaha is lesz. És nem értem, hogy miért van oda sok ember érte.

2011. ápr. 9. 23:06
 45/51 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő tényleg hisz benne, és akkor mi van? Beesik az eső?
2011. ápr. 9. 23:17
 46/51 anonim ***** válasza:
Olvassátok el az életéről szóló könyvét, és megfg változni a véleményetek. Ez nem hülyeség, és nem Hollywood! Most úgysem foglak meggyőzni téged(kérdező) de ha te ezeket mind megtudnád csinálni, akkor leszólhatod, de addig ne! Most tudnák regélni órák hosszat, de nem fogok...mert megvan a saját véleményem, és tisztelem másokét is, bár nem értek velük eggyet
2011. aug. 22. 10:16
 47/51 anonim ***** válasza:
És egyébként Dantesnek teljesen igaza van! Ott az ész!
2011. aug. 22. 10:18
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és én is láttam az összes részét, azt a tacskósat is, azért borította le a földre, hogy mentse magát és a lányt, miért jobb let volna hagyni, hogy megharapja? És a leszorítás? hiszen ugyanezt csinálják a kutyák egymás között.
2011. aug. 24. 12:55
 49/51 anonim válasza:
te vagy az Eszter? ha meg nem akkor pont ugyanugy vélekedsz mint ő!!!
2014. ápr. 18. 18:57
 50/51 anonim ***** válasza:
Béla vagyok :DDDD
2014. ápr. 21. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!