Miért nyeli be mindenki Cesar Millan meséit?
Könyörgöm emberek, média, show business, Hollywood!!! Az egész egy megrendezett maszlag ugyanúgy mint a többi műsor, beetetés, hogy vegyed csak meg a könyvét...
Én egy magyar kiképzőt milliárdszor többre tartok!
És ezzel nem akartam bántani senkit, bár tudom megköveztek most, mert szerintem én vagyok az egyedüli, aki nem nyeli be tátott szájjal a dolgokat!:)
Ha csak egy ember ő általa megtanul bizonyos szitut eredményesen megoldani, már haszna van. Manapság az emberek jobban elhisznek extra kifejezésekkel megmagyarázott dolgokat, mint a nevén nevezetteket.
Egy slendriánul lefordított műsor , show, de valahol hasznos is.
én ugyan 2 részt nézetem meg. Az elsőt azért, mert bevallom tényleg érdekelt, aztán abban a műsorban éppen olyat láttam, hogy nem igazán tetszett (földhöz b@sszuk a kutyát)
A másodikat azért néztem meg, hogy ne ítéljek elhamarkodottan, de abban is olyat láttam, amit érdekes, az én rossz kis kutyámmal nem kellett megtennem, hogy jó kutya váljék belőle!
Szerintem nem lehet minden kutyát ugyanúgy kezelni. Van akivel kevesebbet kell foglalkozni, hogy elérjen egy bizonyos szintet és engedelmesebb természetű is. Vannak olyanok is, akiknél sokkal szigorúbbnak és következetesebbnek kell lenni, hogy elérjük ugyanazt az eredményt.
Attól, hogy a Te kutyádnál nem kellett alkalmazni ilyesmit, talán vannak olyan kutyák, akiket így kell kezelni és ez a legegyszerűbb módja.
Én nem védeni akarom a műsort..én is csak 1-2 részt láttam belőle. Csak én meg azt látom, hogy mostanában lassan eljutunk arra a szintre, hogy az emberek szerint úgy kell kutyát nevelni, mint gyereket.
Csak a kutya nem valószínű, hogy van olyan értelmi szinten. Tehát emberként kezelni nem lehet.
Ami számunkra pl. emberek közt már erős bántalmazás lenne, kutyáknál nem feltétlenül az.
Ezt most nem arra értem, hogy verjük meg a kutyát..meg hasonlók, de egy újsággal való fejbevágás egy rosszabb természetű kutyánál nem feltétlenül árt és nem is tartom elítélendőnek.
Azért mert a módszere varázslásnak, csodaszernek tűnik, és az emberek jobban szeretik a varázslást, mint a kemény munkát.
Uyganazért, amiért mindenki fogyasztószert szed edzés meg diéta helyett.
Nekem ott tette be végleg a kaput, amikor egy barátnőm a könyve elolvasása után túl adott az illatosról mentett kutyáján, merthogy nem azonos az energia szintjük, és így nem tudnak együtt élni. Nem tudtam rábeszélni, hogy jöjjön el velem kutyasuliba, mert Cesar megbabonázta az energiáival... :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!