Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradort össze lehet zárni...

Labradort össze lehet zárni egy tacskóval?

Figyelt kérdés
Hozni fogunk magunkhoz egy tacskót. A labrador bántaná? Úgy másfél éves körül van. Korábban dalmatát tartottunk együtt tacsival, és egész jól kijöttek, igaz amikor kaptuk az utóbbit, az akkor volt nagyon fiatal, a tacskó pedig kb 4 éves. Itt most fordított lenne a helyzet a korok tekintetében.
2011. márc. 20. 23:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

nincsenek annyira megszelidülve. Te voltál már farkasok között? Mert én igen. Még a gondozóra is veszélyesek, ivarérés után pedig lehetetlen dominálni őket, mert ölnek, márpedig pórázon valamennyire muszáj lenne dominálni, ha mozdul rántás lesz belőle.

Aki őszintén szereti és gondját viseli a kutyájának az pontosan tudja hogyan reagál más kutyákra, mert találkozik más kutyákkal.

És kint van a kutyám a kertben, másik kutyával, cicákkal, 3500 nm-en. Mégis mindkét kutya imád sétálni.

Ha van pénzed másik kutyát eltartani, miért nem mész ezzel kutyaiskolába? Miért nem ismered meg jobban, miért nem törődsz vele többet?

2011. márc. 25. 19:30
 22/32 anonim ***** válasza:
nem jo otlet mert nekem bernivel volt a westie kutyam es a westie az depresszios lett
2011. márc. 25. 19:41
 23/32 A kérdező kommentje:
Kutyaiskoláról pl. még sosem hallottam. Sétáltatni pedig már sztem leírtam, miért nem szoktam. Látom rajta, hogy így is jól érzi magát.
2011. márc. 25. 19:53
 24/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Akkor vidd haza a tacskót a szocializálatlan kutyákkal kommunikálni nem tudnó mozgáshiányos munkakutyádhoz aztán lesz ami lesz, max megöli... Végülis neked úgy is mindegy nem?
2011. márc. 25. 19:57
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak de a kutyának a séta KELL!!!nem tudom elégszer elmondani

a séta=lefárasztás szellemileg(pl: lábnál követésnél kell a koncentráció)utána jöhet a póráz nélküli játék, testileg

a séta helyettesíti a zsákmányszerzést mert te mondtad h a kutyák a farkasokból alakultak ki .

KELL A SÉTA

egy kiadós séta után pihen utána vacsora

nézd meg: http://www.youtube.com/results?search_query=emberk%C3%A9pz%C..

és a kutyának kell a séta

2011. márc. 25. 20:17
 26/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, mennyit nézed te a kutyádat, ha úgy látod, így is jól érzi magát?

Gondolom az etetésnél odamész hozzá, akkor meg persze, hogy boldog. Néhány percig.

Te hogy éreznéd magad, ha soha a büdös életben nem léphetnél ki a kertedből?

A kutya észlény, szüksége van testi és szellemi elfoglaltságra. Nem csak futkosni akar, mint egy kisegér a keréken.

Meg kellene tiltani sok embernek az állattartást!!!!!!

2011. márc. 25. 20:34
 27/32 A kérdező kommentje:
Mostmár kezd elegem lenni!!!!!!!!!!! A farkasokat, oroszlánokat, stb. miért tartják az állatkertekben ketrecekben vagy elkerített, normál kerteknél kisebb területeken? Vagy ha valaki azzal jön, hogy a kihalás szélén állnak, akkor pl a zebrákat, barna medvéket miért tartják úgy? Szerintem indítványozd, hogy zárják be az összes állatkertet, mert állatkínzás... (a te elméleted szerint...)
2011. márc. 25. 21:39
 28/32 anonim ***** válasza:
pfff.. ez már komolyan mondom hogy szánlom kérdező nem normális.. te őszintén hülye vagy hogy itt példálózol az állatkert lakóival?? Mert majd biztos az 500kg-os barmamedvét az utcán fogják sétáltatni..xD meg a farkasokat meg a többieket. hehe. a kutya az nem barnamedve meg farkas.. nem a vadállatok kategóriába tartozik. és azt meg igen rosszul tudod hogy az állatkerteb kis ketrecekbe be vannak zárva mert egyáltalán nem! Majd ha te akkora teret biztosítassz a kutyádnak amekkora a zebráknak van akkor azt mondom hogy jó megértem hogy nem sétáltatja.. De igazán még akkor sem mert ha már azt a nagy területet mind felfedezi a kutya akkor unalmassá válik neki és új szagokra meg stb.re vágyik! Tényleg az ilyen buta tudatlan embereknek nem kéne kutyát meg semmilyen állatot tartaniuk!!
2011. márc. 25. 23:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, hogy sétáltassák őket, hanem azért, hogy nem legyenek bezárva, de neked hiába magyarázok...
2011. márc. 25. 23:23
 30/32 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyobb teret biztosítok neki, mint gondolnád...
2011. márc. 25. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!