Labradort össze lehet zárni egy tacskóval?
nincsenek annyira megszelidülve. Te voltál már farkasok között? Mert én igen. Még a gondozóra is veszélyesek, ivarérés után pedig lehetetlen dominálni őket, mert ölnek, márpedig pórázon valamennyire muszáj lenne dominálni, ha mozdul rántás lesz belőle.
Aki őszintén szereti és gondját viseli a kutyájának az pontosan tudja hogyan reagál más kutyákra, mert találkozik más kutyákkal.
És kint van a kutyám a kertben, másik kutyával, cicákkal, 3500 nm-en. Mégis mindkét kutya imád sétálni.
Ha van pénzed másik kutyát eltartani, miért nem mész ezzel kutyaiskolába? Miért nem ismered meg jobban, miért nem törődsz vele többet?
2011. márc. 25. 19:30
nem jo otlet mert nekem bernivel volt a westie kutyam es a westie az depresszios lett
2011. márc. 25. 19:41
23/32 A kérdező kommentje:
Kutyaiskoláról pl. még sosem hallottam. Sétáltatni pedig már sztem leírtam, miért nem szoktam. Látom rajta, hogy így is jól érzi magát.
Gratulálok. Akkor vidd haza a tacskót a szocializálatlan kutyákkal kommunikálni nem tudnó mozgáshiányos munkakutyádhoz aztán lesz ami lesz, max megöli... Végülis neked úgy is mindegy nem?
2011. márc. 25. 19:57
Nem bántani akarlak de a kutyának a séta KELL!!!nem tudom elégszer elmondani
a séta=lefárasztás szellemileg(pl: lábnál követésnél kell a koncentráció)utána jöhet a póráz nélküli játék, testileg
a séta helyettesíti a zsákmányszerzést mert te mondtad h a kutyák a farkasokból alakultak ki .
KELL A SÉTA
egy kiadós séta után pihen utána vacsora
nézd meg: http://www.youtube.com/results?search_query=emberk%C3%A9pz%C..
és a kutyának kell a séta
2011. márc. 25. 20:17
Kérdező, mennyit nézed te a kutyádat, ha úgy látod, így is jól érzi magát?
Gondolom az etetésnél odamész hozzá, akkor meg persze, hogy boldog. Néhány percig.
Te hogy éreznéd magad, ha soha a büdös életben nem léphetnél ki a kertedből?
A kutya észlény, szüksége van testi és szellemi elfoglaltságra. Nem csak futkosni akar, mint egy kisegér a keréken.
Meg kellene tiltani sok embernek az állattartást!!!!!!
2011. márc. 25. 20:34
27/32 A kérdező kommentje:
Mostmár kezd elegem lenni!!!!!!!!!!! A farkasokat, oroszlánokat, stb. miért tartják az állatkertekben ketrecekben vagy elkerített, normál kerteknél kisebb területeken? Vagy ha valaki azzal jön, hogy a kihalás szélén állnak, akkor pl a zebrákat, barna medvéket miért tartják úgy? Szerintem indítványozd, hogy zárják be az összes állatkertet, mert állatkínzás... (a te elméleted szerint...)
pfff.. ez már komolyan mondom hogy szánlom kérdező nem normális.. te őszintén hülye vagy hogy itt példálózol az állatkert lakóival?? Mert majd biztos az 500kg-os barmamedvét az utcán fogják sétáltatni..xD meg a farkasokat meg a többieket. hehe. a kutya az nem barnamedve meg farkas.. nem a vadállatok kategóriába tartozik. és azt meg igen rosszul tudod hogy az állatkerteb kis ketrecekbe be vannak zárva mert egyáltalán nem! Majd ha te akkora teret biztosítassz a kutyádnak amekkora a zebráknak van akkor azt mondom hogy jó megértem hogy nem sétáltatja.. De igazán még akkor sem mert ha már azt a nagy területet mind felfedezi a kutya akkor unalmassá válik neki és új szagokra meg stb.re vágyik! Tényleg az ilyen buta tudatlan embereknek nem kéne kutyát meg semmilyen állatot tartaniuk!!
2011. márc. 25. 23:21
29/32 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, hogy sétáltassák őket, hanem azért, hogy nem legyenek bezárva, de neked hiába magyarázok...
30/32 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyobb teret biztosítok neki, mint gondolnád...
Kapcsolódó kérdések: