Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradort össze lehet zárni...

Labradort össze lehet zárni egy tacskóval?

Figyelt kérdés
Hozni fogunk magunkhoz egy tacskót. A labrador bántaná? Úgy másfél éves körül van. Korábban dalmatát tartottunk együtt tacsival, és egész jól kijöttek, igaz amikor kaptuk az utóbbit, az akkor volt nagyon fiatal, a tacskó pedig kb 4 éves. Itt most fordított lenne a helyzet a korok tekintetében.
2011. márc. 20. 23:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%
A tacskó nagyon kicsi a labrador mellé, akár az életét is veszélyeztetheti, ha torkán akad, vagy félrenyeli.
2011. márc. 20. 23:36
 2/32 anonim ***** válasza:

Nálunk először tacskó volt, utána jött a labrador. Abszolút jól kijönnek egymással, a méretbeli különbségek nem okoznak gondot.

A labrador amúgy is egy békés fajta.

2011. márc. 20. 23:48
 3/32 anonim ***** válasza:

Ez nem azon múlik hogy mekkora a kutya!:)

Hanem hogy milyen a természete!Hogyan viselkedik más kutyákkal?

2011. márc. 20. 23:54
 4/32 anonim ***** válasza:
Nem a méret a lényeg. A fajtákat tekintve én inkább a labit féltem :)
2011. márc. 20. 23:54
 5/32 anonim ***** válasza:

"Labradort össze lehet zárni egy tacskóval?"

Igen, de csak egyszer.

2011. márc. 20. 23:55
 6/32 A kérdező kommentje:
Elég nyugodt, barátságos (emberekkel). Kutyákkal fogalmam sincs milyen. Úgy tudom, hogy más labrsdorokkal élt együtt, mielőtt hozzánk került. Úgy tudom, nem volt vele probléma. Egyébként amikor hozzánk került, akkor én pont nyaralni voltam, így megbeszélni sem tudtuk, hogy legyen nálunk. Azóta én is megszerettem.
2011. márc. 21. 00:05
 7/32 anonim ***** válasza:

Lehetne egy német dog meg egy csivava is együtt, mindegy a méret, a lényeg a viselkedés.

Ha az egyik is agresszív a másikkal, akkor már baj van. Az elején figyeljetek oda nagyon rájuk, és fokozatosan szoktassátok őket egymáshoz.

2011. márc. 21. 21:41
 8/32 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy "összezárni"?

Ha egy egyszer egy méteres ketrecet, akkor semmilyen élőlény számára nem jó.

Nem a fajta számít, hanem az egyed.

Hogy szukák, vagy kanok, hogy ivartalanítva vannak-e.

Ez olyan, mintha azt kérdezné valaki, hogy a német kijön-e a franciával.

Hát, embere válogatja.

Vagy nálad a faj számít?

2011. márc. 25. 01:40
 9/32 anonim ***** válasza:
Ha már az első kutyádnak sem tudod megadni amire szüksége van (rendszeres sétál, kutyatársaság, stb) akkor mégis mi a francnak kell oda még egy kutya?
2011. márc. 25. 15:48
 10/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miért írsz ekkora hülyeségeket? Honnan veszed azoka, amiket írtál? Mert én még hasonlót sem írtam...
2011. márc. 25. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!