Normális ha a kan és a szuka folyamatosan marakodnak az párzás előtt?
Szeretnénk kölyköket a lassan 3 éves beagle szukámnak..
mindent elintézünk.. orvos megvizsgálta minden rendben van vele.. a kan is megérkezett.. csak épp az a probléma hogy folyamatosan marakodnak.. nem értjük ez miért van... pedig nem is idegen a kan..
tudna vki segíteni mi lehet a gond?
az a probléma hogy nem én kezdtem.. feltettem egy kérdést..
és mert szeretnénk kölyköket a kutyámnak már rögtön primitív szaporító állat vagyok. :\ én pedig nem hagyom hogy ilyen nyomorékok ilyeneket mondjanak rám mikor nem is ismernek..
B+, nem azért vagy primitív, mert kölyköket szeretnél, hanem azért, mert értetlen vagy! Nem a kölykökkel van a gond, hanem azzal, ahogyan csinálod! Ha valaki szándékosan kiskutyákat akar a kedvenc fajtájából, akkor annak is megvan a helyes módja. Kell hozzá két törzskönyvezett, tenyészszemlés kutya. Illik legalább néhány kitűnő minősítés a kiállításokon, de nem lehetetlen pár CAC-ot, esetleg CACIB-ot sem összeszedni. De a legfontosabb, hogy KÖTELEZŐ elvégeztetni a fajtára jellemző betegségek szűrését mindkét szülőnél, amiről hivatalos papírral kell rendelkezni! Te még erre se vagy hajlandó! Kell kennelnév és törzskönyveztetni kell az összes kölyköt! A kölyköket szerződéssel, garanciával és elővásárlási joggal kell eladni, hogy amennyiben később nem tudja vagy nem akarja a gazdája tovább tartani, akkor ne adhassa oda akárkinek a tudtod nélkül, hanem vissza tudd venni tőle.
Nekem aztán mindegy, nem a szívem csücske a beagle, de azért sajnálom ezt a fajtát is, mint az összes többit, amit ílymódon tönkretesznek.
A moderátorral töröltesd a szitkozódó válaszokat.
A helyedben én már megtettem eggyel.
köszönöm szépen a jókívánságokat.!!
a párzás sikeres volt.. megellett a kiskutyám..11 csodálatos kiskutya született és ebből egyetlen egy pusztult el. a többi makk egészséges és a szuka is majd kicsattan olyan jól van. ;))
Én csak a válaszokat olvastam végig.
Viszont küldök egy képet a mi kutyánkról.
Most lesz négy éves, a sintér telepen akadtam rá. Észre se vették hogy szám van a fülében.....
Én kiderítettem nagy nehezen, hogy ki a tenyésztője, és el is jött látogatóba.
Jól átvágták Őt is, amikor eladta a kölyköt. Tenyésztésre vitték el, és amikor érdeklődni akart, hogy mi van a kutyával, jól elhajtották. Innentől kezdve már nem tudta, hogy hol van, hogyan tartják,milyen körülmények között.
Pedig ennél a kutyánál meg volt a tk. szűrések stb. Csak éppen rosszul volt megfogalmazva a szerződés.
A tenyésztő szemre vételezte hogy nálunk jó helyen van, így nem kérte vissza.
Sintér telepen:
Azért itt látszik, hogy a fosban fekszik...
25 kilósan mikor kihoztuk:
Most 45 kiló:
Utolsó köszönöm. :-)
Csak szegény nem ilyen sorsot érdemelt volna. :-(
Sok mindent elárul a kutya a viselkedésével hogyan volt tartva. Pisilni nem tud emelt lábbal ( ez ugye tanult dolog ), pedig fiú. Mégis úgy pisil mint egy lány. Kutyákkal nagyon agresszív, akár szuka akár kan. Emberekkel közömbös de akit megszeret annak a se..ében van éjjel nappal.
Valószínű egy beton kenelben volt tartva, mert a dolgait csak is betonon végzi, hiába van fű is a telepen, kertben.
Aki mesterséges lénynek nevezi a kutyát az bunkó.
De te nevezheted a törkönyves kutyákat sz*rnak? Te nem szereted a kutyákat ha így beszélsz róluk.
Az meg szánalmas ha dicsőségnek tartod, hogy "csak" egy kiskutya halt meg... Hű gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!