Normális ha a kan és a szuka folyamatosan marakodnak az párzás előtt?
Szeretnénk kölyköket a lassan 3 éves beagle szukámnak..
mindent elintézünk.. orvos megvizsgálta minden rendben van vele.. a kan is megérkezett.. csak épp az a probléma hogy folyamatosan marakodnak.. nem értjük ez miért van... pedig nem is idegen a kan..
tudna vki segíteni mi lehet a gond?
Tudod,hány hasonló kérdés van naponta a neten?
Ez hány megszülető kiskutyát jelent?
Az expresszen meg társain pont nema százezres árkategóriát hirdetik,ugyanis normális tenyésztő nem így ad el kutyát.
Egyébként hogy győződsz meg arról,nem kamu-e a név meg a cím?Neked nincs jogod személyit elkérni.
ha a 100 ezrekért eladott kölyök menhelyen köthet ki úgy, hogy a gazdi mindent megtett és tényleg leinformálható helyre adta kölyköket akkor miért hiszed, hogy a te olcsó kölykeid nem kerülnek oda? és nem most, mondjuk 10 év múlva? Olcsó kutyának nincs becsülete kis hazánkban...a drágának se sok de az már valami...
én az első alom előtt már tudtam fejből a szűréseket, Tk kat ismertem a pároztatás, vemhesség, ellés menetét pedig csak 17 voltam... nagy szakirodalma van, hajrá lehet utána olvasni...
Ahogy látom bármit mondhat az ember, a kérdező nem fogja fel a lényegét a dolognak. Nagyon sajnálatos. Ezért van ennyire túlszaporítva a beagle (meg még több tucat) fajta. Holott egyáltalán nem lenne rá szükség.
És elmondanád nekem, hogyan nyomozod le a leendő gazdákat? Szerintem, ha odajutsz örülni fogsz, ha jelentkezik valaki érte... Mert beaglet szinte minden településen "kapni" (persze TK, sokszor oltások és chip nélkül...).
lehet.. de énmeg úgylátom h ti nemfogjátok fel az én meglátásaimat..
na mindegy. leszarom.^^ ha meglesznek a kiskutyák küldök róluk képeket ;) és tudjátok mit mondok? sokkal normálisabb kutyák lesznek mint a ti 83x túltenyésztett szarjaitok. ;)
pusszantom az összes kedves jóindulató hozzászólót.
Anyád a túltenyésztett szar,ilyen retardáltat nyomott a világra.
A kutyáim papír nélküli,mentett fajtatiszták,ivartalanítottak,és érdekes,semmi bajuk nincs.És értelmesebbek nálad,ha egyszer elmondok nekik valamit,felfogják,nem úgy,mint te.
Azért ilyen a kérdező emrt tudja,hogy igazunk van ,illetve nem fogja fel hogy azért van a törzskönyv,hogy ne rokonok legyenek pároztatva.Meg a szűréseket sem érti azért szükségesek,hogy egészségesek legyenek a kutyák :D
Ismét egy olyan élőlény aki nem ért a kutyákhoz aztse tudja mifán teremnek de azért almoztatja őket x)
Ja és az ilyen beagle almok nagy részérét kereskedők is jelentkeznek majd viszik őket levesbe vagy kísérleti kutyának.
Kérdező,közlök veled pár tényt.
Ha valaki aztmondta neked ,hogy a szukának életében legalább egyszer szülnie kell,az egy barom.A kutyáknak nem élvezetes a párzás,hanem kifejezetten FÁJDALMAS!Amikor összeragadnak ,a kannak a fütyköse beledagad a szukába,ami írtó fájdalmakkal jár.Az ellésnél szintúgy szenved a szuka mire megszüli az 5-6 kiskutyát.Mért akarsz a kutyádnak fájdalmat?Ráadásul bármilyen komplikáció felléphet az ellés során,és ott pusztulhat el a szuka !! De ha mégsem,akkor az ellés miatt később lehetnek neki mindenféle gondjai a méhével ..Akár még rákos is lehet,mindez azért,mert te elletted!!Menhelyen dolgozom,és mint felelős állattartó ,ivartalanítva vannak az állataim. 10 kutyám van, 4 macskám !!!Mindegyiket elvittem ivartalanítani,így megkímélem őket a betegségektől,és nem szökdösnek el a kanjaim a tüzelő szukák után,és nem csinálnak felesleges almokat.Nálunk most jelenleg 165 kutya sínylődik a menhelyen,az olyanok miatt mint te !!Elsőre aranyosnak tűnik a leendő gazdi,de ha megnő a kis beagle és elkövet valami csínyt,már dobják is ki az utcára!Mert az emberek ilyenek,és nem tudod kiszűrni,hogy melyik hogy fogja gondját viselni a kiskutyának.Még a tenyésztők sem tudják.Mert amikor elmegy a kutyáért hozzád akkor még kedves,de utána már nem tudod nyomon követni a sorsát.Az is lehet,hogy mivel olcsón adod a piciket,szaporítók kezére kerülnek..tudod ők nap mint nap bújják a hirdetéseket,hogy hol tudnak olcsón fajtatiszta kutyához jutni,aztán ahogy megvan neki,1 éves korától zsinórban elleti..míg végül a szuka kimerül,és elpusztul.Ha ismernélek,agyonb*sznám a fejedet:)
Utolsónál a pont!
Sajnos a kérdező belevette a primitív kis agyába,hogy máropedig ő "tenyészteni"fog,mindegy,mik lesznek a következmények.
Itthon is el kéne érni,hogy az ilyen agyatlan véglények ne gyárthassanak kiskutyákat.
Van olyan ország,ahol a nem minőségi vagy tk nélküli kutyákat kötelező ivartalanítani,mert ezt előírja a törvény,és ellenőrzik is.
És láss csodát,nincs náluk kóbor vagy gazdátlan kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!