Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ha a kan és a szuka...

Normális ha a kan és a szuka folyamatosan marakodnak az párzás előtt?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kölyköket a lassan 3 éves beagle szukámnak..

mindent elintézünk.. orvos megvizsgálta minden rendben van vele.. a kan is megérkezett.. csak épp az a probléma hogy folyamatosan marakodnak.. nem értjük ez miért van... pedig nem is idegen a kan..

tudna vki segíteni mi lehet a gond?

2011. márc. 9. 19:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a mérhetetlen módon ostoba, szűk látókörű és naiv, kedves utolsó (100.) válaszoló. HA visszaolvasnál egy kicsit a válaszok között akkor néhány hsz rávilágítana a dolog GLOBÁLIS lényegére és nem szajkóznád itt az egyéni, egy emberre szűkített tapasztalatodat, példádat, ami ilyen méretekben olyan szinten eltörpülő, hogy most durva leszek, de: senkit nem érdekel és nem is érint.

Az hogy te otthon hány kutyát tartasz és melyik tk-s vagy melyik keverék melyik nem, az magánügy. Saját pozitív példát könnyű felhozni, de azzal NEM cáfolod a szaporítás károsságát.

Az a probléma hogy mindenki azt hiszi, hogy nekünk az fáj, hogy nem tk-s egyedektől kölyök születik mert mi azt hisszük, hogy az a kutya nem kutya akinek nincs törzskönyve. Itt NEM ERRŐL VAN SZÓ!

Itt arról van szó, de már 10000000x véresre téptük a szánkat, hogy az országban, de egyébként a világban is, túlszaporulat van a kutyák terén. Erről NEM a tenyésztők tehetnek, hanem azok a gazdik akik önkényesen dobatnak egy-egy almot a kutyáikkal, mert ők szentül hiszik, hogy az olyan hipercuki és hiperjó dolog. Arra nem gondolnak, hogy a megszületendő kölykök más, utcára került kutyák elől veszik el a lehetőséget, hogy gazdához kerüljenek. Sarkítva fogalmazhatunk úgy, hogy aláírják a menhelyi kutyák halálos ítéletét.

Szerinted egyébként a menhelyi kutyák miért kerülnek menhelyre? Mert a gondos gazdi, aki összeszaporította a kedvenceit nyomon követi a kiskutyák sorsát? Álomvilágban élsz, és jobb lenne ha nem okoskodnál olyan témában, amit magad sem látsz át GLOBÁLIS szinten.

2013. máj. 19. 11:56
 102/104 anonim válasza:
9%
És te komolyan elhiszed, hogy attól, hogy az interneten szájkaratéztok, böngészitek a gyakorikerdesek.hu-t keresve olyan kutyás kérdéseket, ahol kioktathatjátok a gazdikat, esetleg leszidjátok, különböző jelzőkkel illetitek, hogy rohadt szaporító és ráfogjátok, hogy miatta áll így a kutyák globális helyzete ahogyan - szóval te komolyan elhiszed, hogy ezzel javítasz a kutyák GLOBÁLIS helyzetén? Ezzel egy ágat sem tettél keresztbe. Itt nem az interneten kéne kezdeni, hanem gyakorlatban. Inkább te élsz álomvilágban.
2013. máj. 19. 20:39
 103/104 sippara ***** válasza:

Így utólag a kérdezőnek, és a válaszolók egy részének (többek közt az utolsó, és századik válaszolónak):

[link]

2013. aug. 13. 15:55
 104/104 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam az összes választ. Tudom, hogy nagyon régi kérdés, de azért megkérdem: kérdező, hogy vannak a kutyád kölykei, mi van velük azóta?

A #97-es kommentelő megsíratott azzal a képpel. Belegondoltam, hogy mi folyik ma Magyarországon és arra jutottam, hogy hálás vagyok édesanyámnak, hogy annó nem egy ilyen kutyát vásároltunk (mert én is beaglet szerettem volna), hanem menhelyről fogadtunk örökbe egy középkorú keverék kutyust, aki kölyökkora óta a menhelyen élt. Szóval a lényeg lekopogom: Amíg kóbor kutyák tengődnek az utcákon, amíg minden menhelyen, sintértelepen teltház van, amíg évente milliószámba altatnak el kutyákat, akik nem tehetnek arról, hogy ilyen sorsra jutottak, addig én egyetlen kutyáért sem adok ki pénzt semmilyen tenyésztőnek, hanem kizárólag árva kutyát fogadok be.

Ugyanis mi, emberek tehetünk erről, mi tettük ezt velük, mi szelídítettük meg őket, akkor most mindenkinek vállalnia kéne a felelősséget !!

Kéne az a bizonyos törvény, hogy az összes kutyát ivartalanítani (kivéve a bejelentett, igazi tenyésztők kutyái) és ne születhessenek fölösleges almok, amíg Magyarországon ilyen gáz a helyzet!

Az összes szaporítót felkéne számolni és kőkeményen megbüntetni őket !

De nem is tudom, minek írom ezeket, teljesen fölösleges, hiszen évről évre csak rosszabb a helyzet ..

2017. ápr. 8. 12:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!