Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ha a kan és a szuka...

Normális ha a kan és a szuka folyamatosan marakodnak az párzás előtt?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kölyköket a lassan 3 éves beagle szukámnak..

mindent elintézünk.. orvos megvizsgálta minden rendben van vele.. a kan is megérkezett.. csak épp az a probléma hogy folyamatosan marakodnak.. nem értjük ez miért van... pedig nem is idegen a kan..

tudna vki segíteni mi lehet a gond?

2011. márc. 9. 19:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:
megkérdeztük az orvost hogy egészségesek-e a kutyák, lehet-e őket pároztatni. az orvos aztmondta midnen rendben van a kutyákkal mehet a dolog. és nem menhelyen fogják végezni a kutyák..nemfogjuk őket odaadni minden jöttmentnek.. normális otthont szeretnénk a kölyköknek.. szóval erről ennyit ;)
2011. márc. 9. 20:17
 22/104 xnorkax ***** válasza:
91%

Szerintem sem kéne hagyni, hogy szaporodjanak a kutyák. Még az is könnyen lehet, hogy vérrokon a két kutya. Hagyjátok ezt az egészet. És ha azt kijelented, hogy téged nem érdekelnek a menhelyi kutyák, de sajnálod őket, akkor legyen már benned annyi, hogy nem gyártod az újabb kutyákat.

Lehet, hogy ez csak egy cseppnek tűnik a tengerben, de gondolj bele... Születik mondjuk 5-6 kiskutya. Ezeket legjobb esetben megveszi egy-egy család. Nekik is csinálnak majd a gazdáik egy "csakhogyegyszerszülhessen" almot és azoknak a kölykök gazdái is... Osztódnak rendesen. Tök felesleges, ráadásul nem nagy anyagi haszon. Ha szereted a kutyádat, nem okozol neki fájdalmat (mert a párzás fáj, az ellés fáj, a kicsik gondozása, táplálása sem egy kellemes feladat) és nem veszel el majdnem fél évet az életéből! Így is olyan kevés ideig lehetnek velünk...

Bocs a kisregényért, de nagyon utálom, mikor valaki teljesen felesleges és kockázatos almokat hoz le. Főleg, mikor minden menhely, gyepi DUGIG van!

2011. márc. 9. 20:17
 23/104 anonim ***** válasza:
8%

szerintem kérdezz meg egy hozzáértőt,mert azt hiszem itt már nem fogsz a KÉRDÉSedre választ kapni :/

19:59-es és 20:11-es voltam

2011. márc. 9. 20:20
 24/104 anonim ***** válasza:
15%
a második 19:59-es :D
2011. márc. 9. 20:21
 25/104 anonim ***** válasza:
96%
én 100 ezer fölött árulom a kicsiket, garanciával, cippel, szűrve, tehát mindennel amit csak lehet. Több Ch kutya is kikerült tőlünk, minden gazdimhoz elmegyek (legalábbis Mo.-on) látogatóba és szerződést is íratok) mégis hoztam már ki általam tenyésztett kutyát a gyepiről miután a "kedves" gazdi a tudtom nélkül leadta, haza is hoztam már 1 éves kutyát (mert elrágta a gazdi kedvenc szandálját) és az utcáról is szedtek már össze fajtamentők kutyámat pedig össz 4 almom volt 10 év alatt...mivel garantálod, hogy tőled nem kerül gyepire kölyök? ez nevetséges már bocsi...
2011. márc. 9. 20:23
 26/104 anonim ***** válasza:
16%

Nem kell hozzáértő ehhez. Ma a tenyésztett kutyák nagyon nagy része már magától szaporodni sem képes. Mivel nemzedékeken keresztül a gazda engedélyével fedezhettek, azt a szukát, akit éppen kiválasztott, a kutyák igen nagy része elfelejtett természetes módon szaporodni. A szukák nem állnak meg a kanoknak. A kanok mindenhol próbálkoznak, csak éppen ott nem, ahol kellene.

Ha valóban kicsiket akarsz, a szuka megáll, megfogod, a kant ráengeditek és fogjátok őket, amíg szét nem válnak. Ma a legtöbb kutya így készül.

Kevés az olyan kutya, amelyikhez időben odavisznek egy kant, akkor mindkettő tudja, mit kell tennie.

2011. márc. 9. 20:26
 27/104 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon-nagyon sokan úgy hoztak le almot,hogy egyszer lesznek csak kölykök és mindet jó otthonba szeretnék adni.

Aztán mégsem jött össze.

Hidd el,mostanság ingyen sem nagyon kell a fajtatiszta kutya sem.Ilyenkor sokan jelentkeznek,hogy mindenképp szeretnének kicsit az alomból,aztán sokuk visszamondja különböző okokkal,mesékkel,mikor elvihető a kiskutya,ez sok-sok esetből leszűrt tapasztalat.

A beagle fajtamentők fullra tele vannak ilyen almokból született kutyákkal.

Jó esély van arra is,hogy a szeretettel felnevelt kutyáid szaporítónál végzik,ahol disznóólban szülhetik a kölyköket,míg bírják,utána leölik őket,ha nem termelnek pénzt.Nem úgy fog odamenni hozzád,hogy én vagyok a szaporító,hanem kedves,szimpatikus ember általában kisgyerekkel,hogy neki lesz a kutya.Mivel még nincs tapasztalatod,nem tudod az ilyet kiszűrni.Mond egy kamu nevet és címet,sosem találod meg többé.

Biztos,hogy ezt szeretnéd?

2011. márc. 9. 20:27
 28/104 anonim ***** válasza:
91%

219 eladó beagle kölyök

[link]

37 eladó

[link]

na ezzel a dömpinggel kell majd megküzdened az eladásnál...hajrá..

2011. márc. 9. 20:29
 29/104 A kérdező kommentje:

nem százezrekért fogjuk adni a kölyköket..

és mint mondtam, jól leinformálható helyre fogjuk csak odadni a piciket, nemlesz olyan hogy kamu név, kamu cím.. igaz hogy törzskönyv nemlesz.. te chip és a többi kötelező dolog meglesz.. tudom mit vállaltam...

és mégegyszer kihangsúlyozom... NEM EZZEL A DOLOGGAL KAPCSOLATBAN KÉRTEM A VÉLEMÉNYT.!!!!! -.-'

2011. márc. 9. 20:30
 30/104 anonim válasza:
16%
ha már vállalta a felelősséget és tisztában van vele mit vállalt és így is akarja akkor miért nem lehet elfogadni ? lehet sokkal jobb helyre kerülnek majd mint olyanokhoz akik kiadnak értük 100ezreket..
2011. márc. 9. 20:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!