Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni, ha valaki...

Mit lehet tenni, ha valaki parkban póráz és szájkosár nélkül szabadjára engedi a pitbullját?

Figyelt kérdés
Elég sok kisgyereket is kivisznek oda játszani.A gazdája szerint csak játszani akar a kutyája.
2011. febr. 8. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekimegy erősebben a gyereknek és fellöki..hehh...unokatesóm már évek óta játszik a kutyáimmal,még sosem lökték fel.Utoljára mondom,hogy a pittek,staffok roppant figyelmesek a gyerekekkel.Ha durván játszanának velük,akkor nem ajánlanák őket gyerekek mellé.Gyanítom ha a gazdája elengedi,akkor biztos benne,hogy a kutyái senkit sem fognak bántani,gondolom nem akar börtönt.A kérdező szimplán azért fél,mert PITBULLOK..ha egy tacskó szaladgálna póráz nélkül,attól gondolom nem tartana ennyire.

kb így reagálnak a gyerekekre a pittek:

http://www.youtube.com/watch?v=HO8Rn5XTK_0

SEHOGY.

2011. febr. 9. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nemkell ennyire félteni a gyerekeket a kutyáktól,mert amíg városban laktunk a kutyákkal,énis nap mint nap tapasztaltam,hogy a kismamák ilyen szöveggel huzkodják el a kisgyerekeket,hogy FUJJ CSUNYAKUTYA ,NEMSZABAD ODAMENNI,HARAPÓS EZ !!...hát no comment..Később az ilyen gyerekekből lesznek az állatkínzók.
2011. febr. 9. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát jó , akkor mesélek.Kis tónál ahol sok a kutya (mert bemehetnek) ,sok család gyerekkel , aranyos kis pit 2 gyereket lőkött fel , +elkezdett balhézni 1-2 kutyával , de a gazda szerint ő egy nagyon megbízható kutya , soha senkit nem bántott csak még gerek nem volt a közelében.... Ennyit arról hogy ki mennyire ismeri a kutyáját , aztán még neki áll feljebb hogyha szólnak keki h figyeljen a kutyájára.

Én elhiszem hogy a te kutyáid jól neveltek és nem bántanak senkit , de naív dolog azt hinni hogy ettől az összes többi pit is ilyen.

2011. febr. 9. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Előfordul,nemmondom,hogy nem.Azokat a kopasz kigyúrt állatokat énsem szeretem,akik 1 méteres láncos pórázon ráncigálják ezeket a kutyákat..de ha ez a valaki már többször is elengedte a parkban a kutyát és az nembántott senkit,akkor a kérdezőnek nincs oka félni.
2011. febr. 9. 10:56
 15/17 anonim ***** válasza:

"de ha ez a valaki már többször is elengedte a parkban a kutyát és az nembántott senkit,akkor a kérdezőnek nincs oka félni."

Na ebben egyetértünk :)

2011. febr. 9. 12:30
 16/17 LadyLoss ***** válasza:
0%

Közterületen a kutyát pórázon KELL tartani! Nincs vita, nincs kifogás, ez az előírás, akinek ez nem tetszik gondolja meg a kutya tartást. Mint ahogy azt is mérlegeli az ember,van e elég pénze és ideje és ismerete egy állat tartásához. A kijelölt kutyafuttatóra ne mejen kisgyerek felügyelet nélkül, más kutyás, meg érdeklődjön összeengedhetőek e kutyák.

Szerintem ez egyszerű kérdés. Ahol én lakom, ott sincs sok zöld kijelölt kutya futtató, ezért én sokat sétálok, futok, görkörizok a kutyámmal.

2011. febr. 9. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

23:08 vagyok.

Az lehet hogy sok pit tulaj jól neveli a kutyáját, és soha semmilyen körülmények között nem fog támadni. DE!

Ez sajnos nincsen ráírva egyik kutyára se. Persze hogy megillyednek félnek az emberek egy elengedett kutyától.

Nekem kanárim van, ( Dogo Canario ) kétszer akkora mint a pit, és hatalmas szívük van. Imádják az embereket. Falun lakunk, és amikor kiviszem őket sétálni ( már ha itthon vagyunk, mert dolgoznak ) akkor is pórázzal és kosárral viszem őket addig amíg nem érünk ki a határba.

Pedig kicsi az utca, mindenki ismeri őket, a szomszéd fiú el is szokott kisérni sétáltatni, de mégis amíg az utcán megyünk addig csak pórázon vannak.

Így még csak nem is tudnak belénk kötni, de általában mosoly van az emberek arcán, és nem húzódnak félre amikor meglátnak minket.

Ha mások is kutyával vannak, akkor ( hogy tényleg ne legyen gond ) vagy Ők húzódnak félre, vagy mi.

Nálunk a falu ezen kis részén mások is pórázzal hozzák ki a kutyájukat. ha mindenhol betartanaák a szabályokat, akkor kevesebb lenne a balesetek száma, és ezt nem csak a kutyázásba értem.

2011. febr. 10. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.