S. O. S FONTOS?! (lent, póráz)
Ez 123ft-ba kerül igazából, és plusz áfa az mennyi akkor összesen?
jó minőségű?
Ha megrendelem mikor érne ide hozzám?
Kell a benzin kölcséget fizetnem?
Köszi előre is a válaszokat!!!
Én ezt soha nem venném meg...
Bár ha hörcsögöt sétáltatsz vele, azt talán kibírja.. :D
Én Tescoba vettem egy darab bőrpórázt 890ft-ért azt már nincs is meg:S nagy sz*r volt:DXD
De egy próbát megér szerintem.
Timi, majd írd már le privibe h mennyibe került összesen, a póráz meg a postakölcség!:D
bettler_flakon02@hotmail.com-ra köszi előre is!:D:):p
Ne viccelj én köszönöm :D Én is utána járok ennek az oldalnak, hogy hogyan lehet rendelni, mert mindenképpen kell nekem ilyen póráz. Csak látom, hogy ez L-XL 25mm vastag. Az nekem nagy lenne a nyakörvhöz képest, de hátha van vékonyabb is. Szerintem is egy próbát megér, de a Trixie egyébként sem rossz márka, igaz pórázom még nem volt csak két nyakörvem tőle, de azokkal meg vagyok elégedve egyik 590 volt másik 690 és az már meg van másfél éve, ráadásul olyan, hogy teljesen nagy méretre állítható, használtam már 70kilós kutyán is semmi baja nem volt.
Nem hinném, hogy csak egy hörcsögöt lehet ezzel a pórázzal sétáltatni főleg, hogy két és félcenti vastag póráz. Mekkora kutyának vennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!