Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Haragudnál a kutyádra ha a...

Haragudnál a kutyádra ha a frissen levágott fél ujjadat eljátszaná, ami valószínűleg vissza varrható lenne, ha nem játszotta volna el a kutya?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
28%

Én nagy kutyabarát vagyok, mégis a Mentőssel értek egyet (azt azért valljuk be, nem szép, hogy leírtad Mentős vagy, aztán pedig mentegetőzöl, hogy a véleményednek semmi köze a szakmádhoz). Van logika abban, amit írsz.

Nyilván az sem mindegy, hogy milyen kutyáról van szó. Ha pl. egy csivaváról, akkor nem hiszem, hogy különösebben majréznék tőle, de ha egy roti, akkor már elgondolkodnék... Illetve: saját magamat nem félteném, de ha egy családtagommal történne ilyen, akkor nem lennék nyugodt, ha a kutya a háznál maradna (hangsúlyozom, a kutya fajtájától is függ a dolog).

2011. jan. 25. 18:14
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

Oké! Talán igazatok van - nem tudok kutyafejjel gondolkodni :(

Tényleg lehet, hogy nem ő vitte el a gazdája ujját...

De amit a szagokról írtam azok inkább ösztön irányba mutatnak, mint gondolkodás irányába.

2011. jan. 25. 18:15
 43/66 anonim ***** válasza:
79%

Igen, ösztön. És az ösztöneit sem a kutya "teremtette".

Én az ujjlopással egy egeret, patkányt, madarat, varjat gyanusítanék :)

2011. jan. 25. 18:17
 44/66 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, ha ezeket ti komolyan gondoljátok akkor még rengeteg mindent kéne a kutyákról, azok viselkedéséről, falkában való életükről, táplálkozási szokásaikról, egyszóval az etológiáról tanulni.

Amit mondtok az maximum egy cápára igaz, de nem egy kutyára. OMG!! Pfff.

2011. jan. 25. 18:19
 45/66 anonim ***** válasza:
36%

Megjött az etológus. :)

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

2011. jan. 25. 18:22
 46/66 anonim ***** válasza:
79%

És ha tanultam etológiát az neked miért fáj?

Van amihez nem értek - pl egy autóhoz hozzá nem érnék h szétszedjem - de a kutyák viselkedéséhez konyítok némiképp és nemcsak mezei tapasztalati szinten. Biztos van amihez meg te értesz jobban. Ez baj? Vagy az baj h nem neked van igazad?

2011. jan. 25. 18:24
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

Na én asszem visszamegyek a jóval barátságosabb kis kategóriámba. Ide nagyon ritkán tévedek, de mindig megbánom. Hasonlít a vallás és a politika témakörhöz ez a kategória.

További jó mulatást! :)

2011. jan. 25. 18:27
 48/66 anonim ***** válasza:
100%
Azonkívül, hogy mindenkit lehordtál, nem mondtál semmit. Mint hozzáértő mi a véleményed?
2011. jan. 25. 18:31
 49/66 anonim ***** válasza:
91%

Sok különbség nincs egy csirkehús között amit a gazdi vágott föl (tehát rajta van a szaga), mint egy gazdi-ujj között. Pláne ha szokott kapni néha/vagy minden nap nyesedék húst, szokott kapni jutalomfalatot kézből, asztal alól stb. Ha meg is ette, az a kutyának csak egy húsdarab volt. Ennyi. Se több, se kevesebb. Arról nem is beszélve h a gazdi még ott is hagyta neki - és ugye azt tudjuk h amit a falkavezér már nem kér, azt az alatta lévők megehetik. (az megint egy más dolog h meg lehet tanítani egy kutyának h ne egye meg az elől hagyott kaját - de az alábbi ábra nem azt mutatja h ez a kutya igen magasan képzett lenne)

Ettől nem fog "átprogramozódni" és egy kis vérzésnél egyből a gazdinak esni - akkor se ha roti és akkor se ha csivava. Sőt még az emberhúsra sem fog rászokni. :o)

2011. jan. 25. 18:41
 50/66 anonim ***** válasza:
69%

Csányi Vilmos szerint ez a falka/falkavezér dolog csak egy hiedelem. Téves hiedelem. Valójában alkalmazkodásról van szó.

[link]

2011. jan. 25. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!