Haragudnál a kutyádra ha a frissen levágott fél ujjadat eljátszaná, ami valószínűleg vissza varrható lenne, ha nem játszotta volna el a kutya?
ma 16:42
persze, átrepült csak úgy fél ujja a szomszédba mi?
ha leejtesz egy szemüveget, azt is megtalálod, erre semmi esély hogy csak úgy segítség nélkül elvesszen
egyébként is, ha elrepülne, hagyna maga után egy kis vércsíkot szerintem
Hát én nevelem a kutyáimat .. soha nem adom oda a levágott testrészeimet, hogy játszanak vele.
csatlakoznék a "hülye kérdésre hülye válasz" mozgalomhoz ..)
na idefigyelj te ostoba
az ember nagyobb erejű sérülés esetén sokkot kap, nem képes felfogni az esetet szerencsére, különben lehet hogy elájulna, vagy elvérezne és vagy ordítana a fájdalomtól
a sokktól az ember elméje elég zavaros lesz, képtelen a gondolkodásra, képtelen megőrizni a hideg vérét, és még jó, hogy el tudta látni magát az ismerős, még mielőtt elvérzett volna
a kutya nem hibás? hát miért kezdett el vele játszani? kap rendesen enni, miért kell neki a nyers, csontos hús?
kíváncsi lennék, hogy te a halálodon vagy, és elkezdesz parancsolgatni a kutyádnak :D
vicces
Az egyik ismerősöm kislánya ugrált, leharapta a nyelvét, és megette a kutya. Komolyan, kb 9 éves volt. Felmászott a kapura, hogy átugrik a másik udvarra.
Első felindulásból biztos nem lennék boldog, de nem menne a háztól, és nem bántanám. Viszont én felkapnám az ujjam, és úgy mennék bekötni a helyét. A kutya nem tudhatta, hogy neki azt nem szabad, hisz ott volt hagyva. Nem a gazdát hibáztatom, de a kutyát sem.
ma 16:48
bement bekötni, képzeld a mentő nem egyik percről a másikra ér ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!