Haragudnál a kutyádra ha a frissen levágott fél ujjadat eljátszaná, ami valószínűleg vissza varrható lenne, ha nem játszotta volna el a kutya?
ma 16:49
igazából én még annak is örülök hogy ennyi lélekjelenléte volt hogy el lássa magát nem hogy még az ujját felkapja aztán el kezdjen vele szaladni
már írtam, hogy az ember nagyobb sérülés esetén sokkot kap, én már tapasztaltam valami hasonlót, egyszer csontig vágtam a karomat, de észre sem vettem, pedig a hús lejött és a csont kilátszott
egy gyenge nőről beszélünk, gondolhatod, hogy mennyire megrémült a férj amikor hazaért akkor kezdte el keresni az ujjat, de nem lett meg
ma 16:52
jobb helyeken...
mosolyt csalsz az arcomra
jobb helyeken hát Magyarországon ha a 10 millióból körülbelül 10 ezer embernél, de szerintem még így is sokat mondok, nem hogy falun, ahol semmibe nem nézik a kutyákat, nem hogy márkás tápot, vagy iskolába vinnék az állatot
"nem hogy falun, ahol semmibe nem nézik a kutyákat, nem hogy márkás tápot, vagy iskolába vinnék az állatot"
És akkor ez a kutya hibája vagy a gazdié? Nem kötelező állatot tartani...
Kérdező,meg is adtad a választ egyik kommentedben:mivel kevés ember neveli olyan szintre a kutyáját,hogy minden helyzetben azonnal szót fogadjon,esetedben nem a kutya a hibás.Te tényleg azt vártad,hogy mindenki lelkesen helyeseljen arra,hogy a kutyának mennie kell a háztól?
Pszichiáter látott mostanában?Ha nem ,ideje lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!