Haragudnál a kutyádra ha a frissen levágott fél ujjadat eljátszaná, ami valószínűleg vissza varrható lenne, ha nem játszotta volna el a kutya?
Na szerintem hagyjuk ezt az egészet.
A kutyára semmiképp ne haragudj nem az ő hibája.
3. válaszoló vagyok. (a mentős)
Szerintem azért gáz, ha a kutya ilyet csinál, mert nyilván érzi a gazdája szagát a csonkon. - Így már pedig nem illik megenni a falkavezér testrészeit. Ha legközelebb elvágja az ujját, akkor a kutya netán megint nekieshet - hisz a szagok ugyanazok lesznek... (vér+gazda)
ma 17:27
akkor ki a hibás? a nő, mert nincs tapasztalata a férfi munkában, és megfagyni sem akar, dolgozik, és történik egy véletlen baleset... talán Ő ezért a hibás?
mentős neked teljesen igazad van, már a szag alapján kerülnie kéne annak a korcsnak a falkavezér ételét, tulajdonát, én erre még nem is gondoltam
Emberként "osztom az észt", semmi köze a szakmámnak ehhez a kérdéshez.
Ha a kutyádat elüti az autó, és te megfőznéd ebédre, akkor meg rád haragudnának! (Így viszont a kutyára)
Tudnia kell az állatnak, hogy hol a helye a rangsorban.
Bizony-bizony tudnia kell, viszont van különbség ha én meg főzném, tudnám azzal a picinyke emberi agyammal is hogy ez igazából gusztustalan és nem lenne szabad de a kutya NEM!
És ha fiatalabb kutya akkor lehet a kíváncsiság vezérelte hogy meg kell enni a testrészt. Ha idősebb, akkor az ösztönök. Egyébként is! A kérdező szövegéből ahogy nézem, egyáltalán nincsen bizonyíték, hogy ő vitte volna el az ujjat! Gondolkozzatok el ezen!
Csak hogy a kutya állat. Más az értékrendje. Ösztönlény. Ösztönösen cselekszik.
Ráadásul sok különbség nincs egy csirkehús között amit a gazdi vágott föl (tehát rajta van a szaga), mint egy gazdi-ujj között.
ismételten emberi tulajdonságokkal ruházunk föl egy állatot és azokat még el is várjuk tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!