Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Haragudnál a kutyádra ha a...

Haragudnál a kutyádra ha a frissen levágott fél ujjadat eljátszaná, ami valószínűleg vissza varrható lenne, ha nem játszotta volna el a kutya?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz gyógymód .. segítsünk?
2011. jan. 25. 17:25
 32/66 A kérdező kommentje:
ha értessz a síphoz meg a nádi hegedűhoz és a dobhoz akkor segíthecc
2011. jan. 25. 17:25
 33/66 anonim ***** válasza:
87%

Na szerintem hagyjuk ezt az egészet.

A kutyára semmiképp ne haragudj nem az ő hibája.

2011. jan. 25. 17:27
 34/66 anonim ***** válasza:
64%

3. válaszoló vagyok. (a mentős)

Szerintem azért gáz, ha a kutya ilyet csinál, mert nyilván érzi a gazdája szagát a csonkon. - Így már pedig nem illik megenni a falkavezér testrészeit. Ha legközelebb elvágja az ujját, akkor a kutya netán megint nekieshet - hisz a szagok ugyanazok lesznek... (vér+gazda)

2011. jan. 25. 17:37
 35/66 A kérdező kommentje:

ma 17:27

akkor ki a hibás? a nő, mert nincs tapasztalata a férfi munkában, és megfagyni sem akar, dolgozik, és történik egy véletlen baleset... talán Ő ezért a hibás?

mentős neked teljesen igazad van, már a szag alapján kerülnie kéne annak a korcsnak a falkavezér ételét, tulajdonát, én erre még nem is gondoltam

2011. jan. 25. 17:42
 36/66 anonim ***** válasza:
90%
No, szerintem a Mentős megadta a választ, aztán persze a döntés már nem az ő kezében van.
2011. jan. 25. 17:48
 37/66 anonim ***** válasza:
80%
Hát besz*rok hát gondolkozzatok már. A kutyának teljesen más a gondolkodása mint egy emberé. Na meg ne egy mentős ossza már az észt, ő az EMBER betegeivel foglalkozzon, ha ahhoz ért.
2011. jan. 25. 17:52
 38/66 anonim ***** válasza:
38%

Emberként "osztom az észt", semmi köze a szakmámnak ehhez a kérdéshez.

Ha a kutyádat elüti az autó, és te megfőznéd ebédre, akkor meg rád haragudnának! (Így viszont a kutyára)

Tudnia kell az állatnak, hogy hol a helye a rangsorban.

2011. jan. 25. 18:00
 39/66 anonim ***** válasza:
92%

Bizony-bizony tudnia kell, viszont van különbség ha én meg főzném, tudnám azzal a picinyke emberi agyammal is hogy ez igazából gusztustalan és nem lenne szabad de a kutya NEM!

És ha fiatalabb kutya akkor lehet a kíváncsiság vezérelte hogy meg kell enni a testrészt. Ha idősebb, akkor az ösztönök. Egyébként is! A kérdező szövegéből ahogy nézem, egyáltalán nincsen bizonyíték, hogy ő vitte volna el az ujjat! Gondolkozzatok el ezen!

2011. jan. 25. 18:05
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy a kutya állat. Más az értékrendje. Ösztönlény. Ösztönösen cselekszik.

Ráadásul sok különbség nincs egy csirkehús között amit a gazdi vágott föl (tehát rajta van a szaga), mint egy gazdi-ujj között.

ismételten emberi tulajdonságokkal ruházunk föl egy állatot és azokat még el is várjuk tőle...

2011. jan. 25. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!