Happy Dog vagy Dog Chow?
Valamivel a Happy Dog-nak jobb híre van, de nézzük az összetevők alapján, mivel ugye az dönt.
HAPPY DOG nevezetű tápban szinte alig van hús, tele van gabonával, én ezt nem javasolnám senkinek.
DOG CHOW tápokat jobban ajánlanám, az árai is kedvezőbbek, és ebben legalább ha kb. 10-20% hús is van, de legalább van valami, nem csak gabona. A Purina termékek alapból is jók, és akkor a Dog Chow mondjuk egy gyengített változat, de mégis tudom ajánlani.
Szóval én a DOG CHOW-ra adnám a voksomat :) Én amúgy Acanával etetek, de ha megszorulok, gondolkozás nélkül a Dog Chow-t veszem.
Szintén a Dog Chow-ra voksolok! Sajnos nálunk is csak az olcsóbb tápok jöhetnek szóba, megnéztem sokfélét, de magasan a Dog Chow nyert.
Azért azt nem mondançm egyértelműen, hogy a Purina tápjai jók, mert a Darling, meg ha jól emlékszem a Friskies is Purina, szóval van nekik mindenféle. Ráadásul a Pro Plan árában meg jobb is van, de most nem ez volt a kérdés, bocsánat az offért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!