Dog Chow, Happy Dog, Josera? Vagy valami más ebben az árban?
mondjuk abból a legolcsóbb a josera economy 20kg kb 8500ft ez nektek is jó lenne, de én most fogok váltani (ha elfogy) a tacskónak a festiválra ami 15kg és 11000ft, de jobb minőségű is. de az economy is teljesen jó középkategória. meg sztem durván olcsó.
az én tacsim öszvissz 8 kg ugyh végülis így nem drága a váltás.
Én is Joserával etetek. A Lamb and Rice-szal ill. az Agiloval. Teljesen meg vagyok velük elégedve. Legközelebb kipróbálom az Active-ot mert összetételben ugyanaz mint az Agilo csak nem 15 hanem 20 kiló és kilogrammra leosztva olcsóbb.
Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem a Josera ill valaki itt említette a Britet ami hasonlóan jó, jobb árban vannak mint a Dog Chow v. a Happy dog.
jahh a lamb and rice nekem is bejött, mert tényleg nem kamu, valóban nincs benne csirke.sokra azt irják h érzékeny kutyáknak, de aztán meg ráirva találod h baromfihusliszt...
a regular miben különbözik az economytól?
Tapasztalat:
Happy doggal etettem, most vettem neki a decathlonba tápot. 15 kg 7000 körül van, 30%hús van benne. Semmi rossz tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, a szőre szép, a széklete jó. Zöld színű a zsák, a honlapon meg tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!