Josera Active táp bevált nektek?
Most Bárányos rizsest etetek, de a kutyám fogy tőle. Ha meg nagyobb mennyiséget adok, mint a javasolt, akkor felhígul a széklete is, tehát szerintem ilyen helyzetben csak átmegy rajta. 3 hónapja kezdtük el ezt etetni, akkor nagyon jónak tűnt, mert az én kutyámnak érzékeny a gyomra, és nagyon fontos egy tápnál, hogy milyen minőségű tőle a széklet és az tök rendben volt. Csak éppen 3 hónap alatt lefogyott tőle.
Most kapott féreghajtót, hátha az a baj, de nem hozott semmilyen eredményt, tehát tuti a táppal van a gond.
Gondoltam, hogy átállunk az Active-ra, mert végülis eléggé aktív kutya és hátha az rendbe teszi, vagy ha az sem jön be, akkor kénytelenek leszünk visszatérni valamelyik drágább márkára.
A legjobb szárazeledel táp!!!
Évek óta csak ezzel etetjük a kutyánkat (pumi). Gyönyörű szőre van, rendben van az emésztése is, csupa egészség a kutya! Én a napi adagot két felé választom, reggel és este kap enni. Tehát nem egyszerre falja be az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!