Dog Chow-ra vagy Happy Dog-ra váltsak Pedigree-ről? Kölyökkutyánál
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:55
Tudod nem mindenki tudja megfizetni a drága tápokat.....
Megéri váltani.
Én DogChow-t adtam neki kölyökkorban (+kapott mellette vitamin tablettát) nekem anno bevált , de már nemgazán ette meg így váltottam prémium tápra (ugyan annyiba kerül) és most azal etetek.
Nekem a Happy Dog nem annyira jött be , próbáltam azt is de kicsit híg volt a kutya széklete.De ez persze kutyafüggő , melyiknél mi jön be sztem próbáld ki mindkettőt.
Köszönöm a válaszokat!
1kan, melyik prémiumtápra váltottál, ami annyiba kerül, mint a Dog Chow?
Ez azért nem teljenes így van.A DogChowból kapott a kutyám 40dkg-ot , a mostaniból amivel etetet aminek Natura Vet a neve pedig kap 35dkg-ot , pedi ez prémum és nem sokkal kevesebbet kap és gondolom ha Royalt adnék nek akkor is megenne ennyit kb.Namost a Royalnak 1000ft/kg fölött van az ára a DogChow-é 600Ft/kg max , sztem sokkal olcsóbban kijössz még ha kap is mellé vitamint(hozzá tenném hogy a vitamin sem valami drága, és most nem a zöldkagylókivonatosról van szó).
A mostani tápot (Natura Vet) Németországból hozatja a kutyaiskolánk , és 1 árban van a DogChow-val azért etetek ezzel(nem mellesleg nagyon jól bevált nálam).
Itt le van írva mnden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!