A pedigree kutyatápról sok mindent hallottam már, főleg hogy rossz. Nem ajánlják. De miért?
ha bekapcsolom a tvt nagy ritkán,és kutyatápos reklám megy,mindig a pedigree-t adják le..de ha nem jó minőségű,és nem ajánlják,akkor minek?!
egyáltalán,miért vagytok negatív véleménnyel róla?
hajajjj, ha mind fel akarnám sorolni neked, hogy mennyi baromságot mondanak a tévében, holnapig se fejezném be a gépelést...
a televízió az életed megrontója! és ezt most témától függetlenül mondom!
olvass, informálódj, kutass, ismerd meg a világot, ami körülvesz. ha eddig a tévére hagyatkoztál, akkor jó sok meglepetés vár még ezen a világon.
a pedigree egyébként egy zseniális marketingfogás, nem több. ha tudni szeretnéd, hogy adj el szrt aranyáron, akkor tanulj tőlük!
én tanultam élelmiszer kémiát. az első órát a tanár azzal kezdte, hogy ma elmeséli nekünk, hogyan kell vizet eladni baromi drágán. a virsli gyártástechnológiájáról tanultunk...
nem onnan tájékozódom! nem etetem pedigrével a kutyámat attól függetlenül,hogy azt ajnározzák.
nektek lételemetek,hogy lekezelő kommokat írtok?! komolyan...csak olyanokat olvasok már szinte.
feltettem egy normális kérdést,őszintén,olyan nehéz NORMÁLIS választ,tanácsot,magyarázatot adni?! -.-"
ha jól emlékszem,akkor csak 4% hús van benne,a többi mind gabona és adalék.
gondolom ezért szidják,mert nem hiába ragadozó,és lehet nem 'fűvel' kellene etetni.
én erre gondoltam.
Ne legy olyan erzekeny.Szerintem nem kezeltek le,csak latszott hogy kisse naiv vagy,amiert azt gondolod,valami jo,csak azert,mert a teveben latod.Valojaban a teveben reklamozott tapok nagy resze gyatra,mert a marketingre koltik a penzt.Ezzel szemben a csucstapokat pl. egyaltalan nem reklamozzak teveben,legfeljebb szaklapokban,kiallitasokon,stb.
Ahogy elottem is irtak,a Pedigree es tarsai (Chappy,Darling,stb.) gyakorlatilag alig tartalmaznak a kutya szamara hasznosithato tapanyagot.A tap nagy resze a kutya szamara emeszthetetlen gabonafele,kb. 4%-a "hus",de az is inkabb vagohidi hulladek (szor,bor,toll,karom,pata,stb.) osszedaralva.Viszont tele van izfokozoval,hogy a kutyak megegyek,mert onszantukbol nem ennenek ilyen szemetet.Kb. olyan,mint mikor az emberek Tesco parizsin meg feher kenyeren elnek.Vegetalni lehet rajta,de egeszsegesnek nem neveznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!