Lehetséges, hogy külföldön más a Pedigree kutyatáp?
Rengeteget, olvastam, itt sok helyen azt írják, hogy színezéket és ízfokozót tartalmaz. Én Svájcban élek, itt rá van írva, hogy nem tartalmazza ezeket a mesterséges dolgokat. Akkor most ez hogy van, Magyarországra rosszabb minőségűt szállítanak?
Valaki tudna nekem linkelni egy fotót a Pedigree összetevőiről? Főleg a Junior érdekelne.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 1. válaszoló, ha megkérdezhetem, merre felé laksz ;) :)? Mi Solothurn kantonban. Én is észrevettem, amit te, bár mi Coca-sok vagyunk, Párom a a Pepsit elvből nem veszi :D.
Kedves 2. válaszoló, én ezt az összetételt találtam a Pedigree-ről:
Zusammensetzung
Fleisch und tierische Nebenerzeugnisse (mind. 50%, u.a. mind. 4% Kalb, mind. 4% Truthahn), Getreide (mind. 4% gekochter Reis), Öle und Fette, pflanzliche Nebenerzeugnisse, Mineralstoffe.
Zusatzstoffe
Vitamine der B-Gruppe 30 mg/kg
Vitamin D3 250 IE/kg
Vitamin E 220 mg/kg
Kupfer
(als Kupfer-(II)-Sulfat) 2.5 mg/kg
Zink als Zinksulfat 40 mg/kg
Inhaltsstoffe
Rohprotein 8,0%
Rohfett 10,5%
Rohasche 2,0%
Rohfaser 0,5%
Kalzium 0,45%
Phosphor 0,4%
Feuchtigkeit 76%
Ez a dobozos kaja, nem a száraz.
Ja és a kis leírás
Welpen wachsen sehr schnell. Darum brauchen sie spezielle Nahrung, die ihnen die nötige Energie liefert, um gesund heranzuwachsen, und die ihnen hilft, ihr Immunsystem zu entwickeln. Pedigree Welpen Wachstum & Schutz enthält alle Mineralien, Vitamine und Nährstoffe, die ihr Welpe braucht. GANZ OHNE KÜNSTLICHE FARB- UND AROMASTOFFE.
én ezt eltudom képzelni,én német táborba voltan 2 éve és nagyon élveztem (ausztira ,németország és svájcba is voltam) kár hogy csak egy hetet :(...szinte minden más mint Magyarországon...sokkal jobb minőségben vannak dolgok ott és finomabbak is :)és az emberek is kedvesebbek...
tuti sokkal jobb minőségű kint a pediggre mint itt..
Biztos, hogy tőlünk nyugatabbra egészen más. Én is csodálkoztam, hogy a skandináv országokban sok neves tenyésztő eteti. És szépek tőle a kutyák.
Mi egyszer nyertünk egy zsákkal, gondoltam nagy baj nem lehet, ha megetetem a kutyákkal. Tévedtem. A huskyk nekiálltak 2 nap után vedleni, a tibetim meg lerágta a szőrt magáról. A kukában landolt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!