Melyk kutyatáp a jobb minőségű? Dog Chow, vagy Happy Dog?
Egyértelműen a Happy Dog a jobb (de nem a natur croq termékcsalád, hanem a drágább!).
De ha finnyáskodik, akkor ne váltogasd mindig a tápot, rakd le elé 5 percre és ha nem eszi meg, akkor a következő etetésig semmit se kapjon! Se jutalomfalatot, se másik tápot, semmit! Még most fojtsd el benne a fintorgást, mert ha most kicsi korában berögzül, hogy eléri a célját, később nagyon sok gondod lesz ebből!
Voltam állatorvosnál, a manduláját akarta megnézni a kutyának nincs e bedagadva hogy netán attól hány-e(nem tudtuk, mert nem hagyta...) kaptunk féreg írtót is biztos ami biztos. Meg annyit mondott a doki, hogy ha nem eszi meg a kaját a kutya 15 perc elteltével se, vegyük el tőle, és köv etetéskor kapja ugyanazt. Éhes lesz és meg fogja enni. Szal ne hagyjuk válogatni. Persze nem a kihányós tápra értette, csak arra, amit csak simán nem akar megenni.
Egyébként másfél napja rizset adtam a kutyának + kefírt (egy kedves idejáró fórumozótól kaptam az ötletet)és már nem hány, keveset mindkettőből és bevált. holnap már próbálok egy másfajta tápot keverni a rízshez és visszaszoktatni a tápra, másfélére.
Köszi a kommenteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!