Melyik a jobb táp? Dog Chow vs. Happy Dog?
Én ugyanígy vagyok. nyilván jobb táp a Happy Dog, de nem sokkal jobb a dog chownál. Nekem egy hat hónapos Golden Retrieverem van, Happy dog puppy large breed-el etetem, mert nincsen pénzünk a Happy Dogra. Gyönyörű a szőre, fehérek a fogai, erősek, fejlődik szépen, nagyon eleven, és jó a széklete. De nekem volt már egy hasonló kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1718235-dog-c..
Igaz ez arról szól amit én etetek, de mondom semmi panaszom nincsen rá. Én is gondolkodtam egy időben a Happy Dogon, hogy át kéne térni, de nekünk drága.
Köszönöm :) Ha tehetném maradnák a Happynél, és remélem hogy vissza tudok váltani rá majd ha kicsit jobb lesz a helyzet és lesz pénzünk rá.
Még írhattok!
Josera, Brit..szerintem ezek jobbak mint a Happy Dog
és nem hiszem, hogy drágábbak lennének. Én etettem Happy Doggal és nekünk nem volt jó (aussiem, sheltiem van) a szőrük fénytelen volt, és a székletük se jó...
Dog chow, de ha középkategóriás tápokról van szó, én is inkább a Brit vagy a Kennel's Favourite tápot ajánlanám.
Nem értem miért sztárolják ennyire a Happy Dog-ot. Az első összetevők között búza és kukorica, töpörtyű és marhafaggyú van...Ezek szerintem eléggé felesleges összetevők.
Josera,Brit(ahogy fentebb ajánlották),Arion ezek mind ott vannak kb.árban,mint a Dog Chow.
É most Brittel etetem őket,árban és hatásban is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!