Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb táp? Dog Chow...

Melyik a jobb táp? Dog Chow vs. Happy Dog?

Figyelt kérdés
Melyiknek jobbak az összetevői? etettetek már valamelyikkel, nektek hogy váltak be?(főleg a dog chow-val kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi mert lehet hogy váltanunk kéne Happy D.-ról, mert már nincs pénzünk rá :S)
2011. ápr. 30. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
A kettő közül egyértelműen a Happy Dog a jobb táp. Én még nem etettem vele, Dog Chow-val viszont már igen. Most váltok róla, mert úgy vettem észre, hogy eléggé megunta a tápot, meg csak azért etettem ezzel, mert ezt lehetett kimérve venni (kistestű fajtám van). Most netről fogok rendelni 3 kilós tápot ez kitart majd jó darabig, de így legalább tudok jobb minőségűt venni. Viszont nem olyan rossz táp azért a Dog Chow. Ha nincs pénzed Happy Dog-ra nyugodtan etess Dog Chow-val. Jobb mint a Pedigree és társai. Csak arra figyeljetek, hogy fokozatosan váltsatok át rá. Mivel minőségben gyengébb. (meg amúgy is tápváltást nem szabad hirtelen)
2011. ápr. 30. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok. nyilván jobb táp a Happy Dog, de nem sokkal jobb a dog chownál. Nekem egy hat hónapos Golden Retrieverem van, Happy dog puppy large breed-el etetem, mert nincsen pénzünk a Happy Dogra. Gyönyörű a szőre, fehérek a fogai, erősek, fejlődik szépen, nagyon eleven, és jó a széklete. De nekem volt már egy hasonló kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1718235-dog-c..

Igaz ez arról szól amit én etetek, de mondom semmi panaszom nincsen rá. Én is gondolkodtam egy időben a Happy Dogon, hogy át kéne térni, de nekünk drága.

2011. ápr. 30. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy kezdetekben Pedigree-vel etettem, de mióta a Dog Chowt adom neki, úgy veszem észre minden téren jobb neki.
2011. ápr. 30. 20:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Ha tehetném maradnák a Happynél, és remélem hogy vissza tudok váltani rá majd ha kicsit jobb lesz a helyzet és lesz pénzünk rá.

Még írhattok!

2011. ápr. 30. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen lényegesen jobb a Pedigreenél. Azért csak középkategóriás kutyakajáról beszélünk. Árban is megfelelő nem olyan drága. Kutyus szőre is egész szép tőle.
2011. ápr. 30. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
milyen fajta amúgy a kutyád?
2011. ápr. 30. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Josera, Brit..szerintem ezek jobbak mint a Happy Dog

és nem hiszem, hogy drágábbak lennének. Én etettem Happy Doggal és nekünk nem volt jó (aussiem, sheltiem van) a szőrük fénytelen volt, és a székletük se jó...

2011. ápr. 30. 20:36
 8/10 A kérdező kommentje:
2 kutyám van, egy aussie kan és egy keverék szintén kan.
2011. ápr. 30. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Dog chow, de ha középkategóriás tápokról van szó, én is inkább a Brit vagy a Kennel's Favourite tápot ajánlanám.

Nem értem miért sztárolják ennyire a Happy Dog-ot. Az első összetevők között búza és kukorica, töpörtyű és marhafaggyú van...Ezek szerintem eléggé felesleges összetevők.

2011. ápr. 30. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Josera,Brit(ahogy fentebb ajánlották),Arion ezek mind ott vannak kb.árban,mint a Dog Chow.

É most Brittel etetem őket,árban és hatásban is jó.

2011. máj. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!