Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csakkitti! Tudnál nekem...

Csakkitti! Tudnál nekem válaszolni?

Figyelt kérdés

Szia! Elsősorban hozzád szólok :) Elég régóta olvasom már ezt a fórumot, és mindig nagyon hasznos válaszaid vannak, sokat segítenek a csintalan kis golden retrieverem nevelésében, pedig még kérdést sem tettem fel vele kapcsolatban. A kérdésem az lenne, hogy tanítasz valahol kutyaiskolában? Nagyon szívesen elmennénk hozzád, és a kutyaiskoládhoz, mert biztosan tudnátok nekünk jó tanácsokat adni :) Egyébként hány éves vagy? Mesélnél egy kicsit magadról, hogy milyen kutyád van, hány éves stb? Nagyon érdekelne! :) Szeretem olvasni a hozzászólásaidat.

Ne haragudj, ha tolakodásnak vetted, nem annak szántam :)

2011. jan. 12. 14:20
1 2 3 4
 31/34 zsuzsabazsa ***** válasza:

csakkitti.

Miből gondolod,hogy dp-s a Buldogod?

2011. jan. 13. 17:28
 32/34 A kérdező kommentje:
Nekünk egy 6 hónapos kis golden retriever kutyánk van, nagyon kis csintalan :)
2011. jan. 15. 21:44
 33/34 anonim ***** válasza:

A patella térdkalács fejlődési rendellenesség, elvileg ez náluk jellemzőbb. [link]

Csak ilyen apró jeleket látok egyelőre, hogy néha nehezen áll fel (nagyobb terhelés után) és eltart egy darabig, amíg bemelegedik, addig döcög kicsit. Sokszor úgy fut, ugrál, hogy egyszerre emeli a két hátsó lábát, elvileg ez is lehet első árulkodó jel. Nagyjából ennyi, lehet, hogy túlizgulom a kérdést, de pont amiatt, hogy szaporítótól vettem, és azért az átlag bulldognál jobban van terhelve, bár pont emiatt elég jól izmolt, és cseppet sem túlsúlyos, ami viszont akkor is jót tesz, ha valami gáz van az izületekkel. Remélem nem lesz baj, de nyugodtabb lennék talán ha meglenne a szűrés. Vacilálok ezen egy ideje, hogy le kéne szűretni, hogy tudjam, szabad-e terhelnem.

2011. jan. 16. 00:19
 34/34 zsuzsabazsa ***** válasza:

Aha most már látom, csak a nevével nem tudtam beazonosítani.

Szegény kis mopszli azokkal a bepólyált lábakkal.

Remélem a buldogodnak nincs ilyen.

2011. jan. 17. 15:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!