Csakkitti! Tudnál nekem válaszolni?
Szia! Elsősorban hozzád szólok :) Elég régóta olvasom már ezt a fórumot, és mindig nagyon hasznos válaszaid vannak, sokat segítenek a csintalan kis golden retrieverem nevelésében, pedig még kérdést sem tettem fel vele kapcsolatban. A kérdésem az lenne, hogy tanítasz valahol kutyaiskolában? Nagyon szívesen elmennénk hozzád, és a kutyaiskoládhoz, mert biztosan tudnátok nekünk jó tanácsokat adni :) Egyébként hány éves vagy? Mesélnél egy kicsit magadról, hogy milyen kutyád van, hány éves stb? Nagyon érdekelne! :) Szeretem olvasni a hozzászólásaidat.
Ne haragudj, ha tolakodásnak vetted, nem annak szántam :)
Hű... most kicsit zavarba jöttem... Nem lehetne ezt privátban?
Nem tanítok, tanulok még én is, de ha minden a terv szerint megy, egyszer majd oktató leszek egy Tükör iskolában. Keress egyet a környéketen, az oktatók sokkal okosabbak nálam, járj hozzájuk bátran :)
Fejezd már be utolsó.. ha nem tetszik, amit csinál, nem kell hozzászólni a dologhoz. Ne sértegess másokat, kérlek. Egyébként vissza tudtam jönni, mégsem kellett elutaznom :) Csakitti, ha nem veszed tolakodásnak, szerintem sok embert érdekelne, ha mesélnél egy picit :) Milyen kutyád van, és mennyi idős?
Amúgy én mindig is ilyen mesélős topicot szerettem volna, ahol leírjuk, hogy pl milyen vicces történetei voltak a kutyáinknak, stb :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!