Csakkitti! Tudnál nekem válaszolni?
Szia! Elsősorban hozzád szólok :) Elég régóta olvasom már ezt a fórumot, és mindig nagyon hasznos válaszaid vannak, sokat segítenek a csintalan kis golden retrieverem nevelésében, pedig még kérdést sem tettem fel vele kapcsolatban. A kérdésem az lenne, hogy tanítasz valahol kutyaiskolában? Nagyon szívesen elmennénk hozzád, és a kutyaiskoládhoz, mert biztosan tudnátok nekünk jó tanácsokat adni :) Egyébként hány éves vagy? Mesélnél egy kicsit magadról, hogy milyen kutyád van, hány éves stb? Nagyon érdekelne! :) Szeretem olvasni a hozzászólásaidat.
Ne haragudj, ha tolakodásnak vetted, nem annak szántam :)
Jajj, de ez az egész most így ki van rám hegyezve...
Amúgy aki figyel, az ezeket szokta tudni, mert általában leírom.
(Sajnos) szaporítótól vett angol bulldog szerű 3 éves kutyám van, aki jellemre egy domináns dög, és pörgős is, mint az állat, szóval nem bulldogszerű egyáltalán. K99 rendszerben egy engedelmes 1-es és egy ügyességi 2-es vizsgája van, most készülnék valami magasabb szintűre, de az apporttal szarban vagyunk, és lusta vagyok nekiállni normálisan megcsinálni. Meg elkezdtük most az ÖV-t is.
Én amúgy 25 vagyok, és azon kívül, hogy világ életemben volt kutyám, nagyon nincs tapasztalatom. Eddig voltam saját kutyával két tanfolyamon, és most vagyok megfigyelőként a második tanfolyamon, tehát egyet néztem eddig végig kutya nélkül. Közte meg csináltam egy egy hetes kiképzésvezetői tanfolyamot. Tehát azért olyan túl sok tudásom nincs, de legalábbis sokkal többet nem tudok, mint amit igen, bőven van még mit tanulni.
Binisdás!
Hagyd abba mert már nem tudok olvasni a röhögéstől.
Zsuzsababa: az mégis micsoda? Nem merem megnyitni :D
Ejjha, ezt a ""vitát""... Egyébként nem mi vagyunk a célközönség, nem minket kérdezett... De szerintem jobb lesz áttérni privátba, kevesebb kellemetlenség, nagyobb szólásszabadság :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!