Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mennyire lehet kamu?

Ez mennyire lehet kamu?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 21. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem nem kamu.
jan. 21. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nagy kamu.

Találtam egy YouTube csatornát, ahova mindössze néhány videót töltött fel valaki 6 évvel ezelőtt, azzal "bizonyítva", hogy ez a csodaszer mindent gyógyít.

Lényegében halott az oldal, de találtam ott egy kommentet, amiben minden benne van:

"Érdekesek ezek a videók! Ahhoz képest hogy ezek a termékek mindent IS gyógyítanak, a youtube nincs tele a termékektől gyógyult állatok videóival, a Molnár Gábor által megosztottaknál pedig nincsenek hozzászólások. De ugyanígy írhatnám akár a google kereséseket is, ahol az enegy-vet oldalán kívül semmiféle találatot nem ad, se magyar, se angol nyelven. Pedig ha ilyen minimális összegekért ekkora gyógyulások lennének, akkor mindenhonnan ezeknek az ajánlása kellene hogy szembe jöjjenek. Remélem hogy erre a hozzászólásra a szeptikusságomat cáfoló hozzászólást kapok, nem pedig a törlését/elrejtését!"

jan. 21. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos, hogy kamu. Ilyen reklámot nincs az az állat(vagy ember)orvos aki csinálna. Egyszerűen nem lenne etikus.
jan. 22. 01:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Már állatokkal is eljátsszák? Ez már tényleg mindennek az alja!
jan. 24. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!