Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban 1 bolt és 1 házaspárnak van 1 foxterriere és 1 nagy kaukázusi juhász kutya. A Kaukázusi juhászkutya mindenkit megilyeszt, kapura és falra föláll félnek tőle jó emberek.Láncon van tartva nincsen boltosoknak gyerekük félnek hogy ki ugrik nem nevelik meg.
2011. jan. 8. 15:07
1 2 3 4
 21/32 kisnita ***** válasza:

Én még mindig szeretem a kérdéseidet :)

Király vagy :D

2011. jan. 12. 12:00
 22/32 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 3 válaszolonak. az utolsó első válaszolo:köszönöm szépen nektek igazatok van hármotoknak. A férfinek van 1 kau és 1 foxterierje. Kutya jó szocializált lenne ha sétáltatva le lenne mozgatva. Nagyon vad egyszer mikor régi kiskapu volt a kau annyiszor neki ment a vasajtonak hogy kinyilot és kint volt.Kiszabadult és csak férfi gazdájára halgat meg a náluk dolgozo fiúk nem félnek, az öregek és én féltem.
2011. jan. 12. 12:31
 23/32 anonim ***** válasza:

Kár, hogy az emberek többségének a saját félelme fontosabb, mint egy szerencsétlen kutya sorsának a változtatása.

Hány kutya szenved - és a szomszédok közönyösen nézik, mert strapás és kellemetlen tenni ellene...

2011. jan. 12. 16:20
 24/32 A kérdező kommentje:
Kata és többiek igy van ahogy az utolsó 4 válaszolo irták.nem lenne agressziv a kau ha fox terierel eljátszana jó szocializált lenne. Kau nagy 2 lábon álva keritésre meg a falra is felugrik. HA őrző védő lenne nem félnének tőle az energiája foglakoznának vele. cuki maci kutyus lenne.
2011. jan. 12. 16:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy jobban megértenék, ha tennél vesszőket a mondatokba. Én értem, de azok akik csak azért vannak fenn ezen az oldalon, hogy a másikat csesztessék nem értik, mert gyengeelméjűek. Ám szerintem nem lehet ez ellen mit tenni.:((( Vagy oda állsz a gazdi elé elbeszélgetsz vele errős a sétáltatásról
2011. jan. 12. 17:24
 26/32 A kérdező kommentje:
Gazdinak a férfivel kell beszélnem hogy legyen cuki kutya a kaukázusi. lehet láncon tartás és az oltás a baj,mert teszek vesszőt legközeleb. Domináns ha szuka vagy kan kau ivartalanitva nincsen?
2011. jan. 12. 17:44
 27/32 anonim ***** válasza:

A dominancia egy dolog és megint egy más dolog a párzási ösztön.

A domináns kutya akkor is domináns marad, ha ivartalanítják, legfeljebb nem lesznek kölykei.

Az kis foxi keverékem két éve lett ivartalanítva, de továbbra is konkurensnek tekint minden kan kutyát és minden szukát üldöz a szerelmével.

Az emberekkel is domináns lenne, ha hagynánk.

Nincs olyan orvosi beavatkozás, ami a nevelést pótolná.

Szerintem beszélj a gazdával, hogy állatkínzást művel és fel lehet érte jelenteni. A fenyegetettség sokszor hatékonyabb, mint maga a következmény.

Ha nem bír vele, adja oda olyannak, aki tud vele bánni.

Ne hagyjátok kínlódni azt a szerencsétlen, jobb sorsra érdemes kutyát.

Egy láncon leélni életet, nem kevésbé rossz, mintha emberrel történne!

2011. jan. 12. 17:56
 28/32 A kérdező kommentje:
nem mindig van láncon csak a boltba bezárva este ki engedve van.Előző 100% igazad van ezt fogom tenni. Anyu szerint az öregnek nem kéne kutya csak 1 riaszto rendszer betőrőket szét tépi borso árakat fizet a boltos.
2011. jan. 12. 18:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Azért egy kaukázusi ne legyen már cuki. Valószinűleg csak nappal van láncon, és éjszaka szabadon, pont azért, hogy védje a boltot, és a házat. Esetleg praktikusabb lenne neki egy kennel nappalra, mondjuk nem a kerités közelébe, hanem hátrább. Ő is nyugodtabb lenne. Én személy szerint ellenzem a láncontartást. házörzésre van tartva, nem azért, hogy a környékbeli kutyák, és emberek játszanak vele.
2011. jan. 12. 18:57
 30/32 A kérdező kommentje:
előző megértelek láncot sokalom energiája nagy kaukázusinak johogy őrzi meg védi a szerszámgépes boltot. az udvar furi mert nincs elég hely kennelre, de elfér ahol mozoghat. kennelbe van kau keneleknek is
2011. jan. 12. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!