Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Van az utcánkban 1 bolt és 1 házaspárnak van 1 foxterriere és 1 nagy kaukázusi juhász kutya. A Kaukázusi juhászkutya mindenkit megilyeszt, kapura és falra föláll félnek tőle jó emberek.Láncon van tartva nincsen boltosoknak gyerekük félnek hogy ki ugrik nem nevelik meg.2011. jan. 8. 15:07
1/32 anonim 

válasza:

Mi a problémád? Az hogy mindenkit megijeszt a kutya vagy az hogy félnek tőle az emberek?
2/32 A kérdező kommentje:
Kutya nagyon mert kaukázusi juhászkutya.Félnek tőle öregek fiatalok de aki boltos férfinak dolgoznak fiúk azok nem.Ha a kutya látja csak az öreget akkor engedelmeskedik neki falkavezér a férfi.Én azt szeretném ha a kutya a foxterierel el lenne utcabeliekel barátsgáos.Láncon van boltba zárva sétálni se megy.
2011. jan. 8. 15:19
3/32 anonim 

válasza:

drágám hány éves vagy? egy kukkot sem érteni a szövegedből.
4/32 A kérdező kommentje:
16,5 éves vagyok.tudom mondataimmal baj van
2011. jan. 8. 15:47
5/32 anonim 

válasza:

Az hogy baj van a mondataiddal az nem kifejezés! Össze tudnád foglalni 1 mondatba (lehetőleg értelmesebben) hogy mi a baj ezzel a helyzettel?
6/32 A kérdező kommentje:
Aha igen kedves előző megprobálom. VAn 1 kutya az utcánkban kaukázusi juhász kutya ami nagy félelmetes ilyesztő,mindeki fél tőle. Az öregférfi csak fox teriert sétáltatja és nagyobikat nem neveli meg hogy kapur és fal tetején ne nézen ki.
2011. jan. 8. 17:38
7/32 anonim 

válasza:

Ha jól értem , azt akarod hogy a kaut is sétáltassa a gazdája ?
8/32 A kérdező kommentje:
igen valami olyasmit. az utcánkban van 1 kaukázusijuhász és 1 fox terier.a kau-t megkéne tanitani hogy jókat ne ilyessze meg.
2011. jan. 8. 19:53
9/32 anonim 

válasza:

Tehát az a gondod hogy van egy kaukázusi a kerítés mögött aki nagyon ugat. Védi a területét, kerítés mögött van, nem értem mi a problémád?
10/32 A kérdező kommentje:
előző igy van hát kaukázusi felál a keritésre és aa magasfalra és ilyesztő mindenki fél tőle.
2011. jan. 9. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!