Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...
Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P
A kutyakozmetikus kinyomkodja a bűzmirigyből a büdös váladékot, és nem büdös a kutya fürdetés után sem. Akinek büdös a kutyája, az nem törődik vele. Büdös emberek is vannak egyébként. Az 58-as válasz viszont elég kemény, én úgy gondolom. Egy állatot azért utálni, mert más szereti. Hát nem tudom. Rám a barátom bátyja féltékeny, mert "elveszem" az öcsikéjét, akivel egyébként világéletében nem törődött. Sőt egyfolytában lopkod tőle, barátomnak tűnnek el a cuccai...Többek között ezt teszi az emberi irigység, féltékenység és gyűlölet. Rombol. Ezért nem tolerálható. A kérdező szerintem úgy érzi, hogy a húga már nem foglalkozik vele, és ezért utálja azt a szegény kutyát.
Mondjuk azt megjegyezném, hogy "nyalakodni" egy kutyával szerintem durva és undorító. Lehet a kutyákat nyelvezés nélkül is szeretni. Nekem is van kutyám, de sose csókolnám szájon, akármennyire szeretem is. Inkább megsimogatom helyette.
2015. júl. 8. 09:29
62/67 anonim válasza:
En sem szeretem haszontalan erdek allatok csak akkor jonnek ide ha kaja van nalam es kiszoknek..
2015. júl. 14. 00:08
63/67 anonim válasza:
A kutya az ember legjobb barátja, ha rendesen gondozod, szereted, akkor ő ezt meghálálja, kevés állat ilyen. Úgy hogy szerintem ritka "madár" vagy ezzel. Én szeretem a kutyákat, viszont utálom a rágcsálókat
2016. ápr. 16. 23:55
64/67 Krisztina2005 válasza:
én se szerettem a kutyákat szerintem a macskák hasznosabbak és az én macskám nem olyan ahogy a kutyások le irtákk az enyém mindig hozzám kötödöt már kis kora óta pedig ott volt neki az anya is és a tesvérei is de mindig hozzám kötödöt inkább és nem csak arra jó hogy meg fogja az egeret enyi erövel a vadász kutya is csak arra való hogy vadászon nem? az én macskám mindig meg nyugtat és ha nem vagyok jó kedvembe mindig fel vidit szóval én szerintem a macska hasznosabb :)
2017. szept. 8. 01:47
65/67 anonim válasza:
a kutya k*rvára nem haszonállat!!kiszöknek?húú az a te hibád...te nevelted rosszúl utolsó te meg hülye vagy....aki a kutyákat utálja az beteg...
2018. aug. 8. 11:11
66/67 anonim válasza:
A kutya büdös és agresszív általában, védi a territóriumát,odaszarik mindenhova stb.Egy macska, még a hazimacska is, teljesen tiszta, szagtalan,idegeneket se támadja meg es dolga vegeztèvel elássa azt.A macska tisztább, szelídebb állat, ellenben önfejűbb..
2022. máj. 19. 10:56
67/67 anonim válasza:
Mert egyt beteg pszichopata idiota vagy, ahogy egyes hozzaszolok is. A kutyadnak a nyomaba sem erhetsz. 64 valaszbol 50% narcisztikus pszichopata darwinnegativ foemlos. Ez jelenleg Fungary, a lakoival egyutt, tisztkiv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!