Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálom a kutyákat? Csak...

Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...

Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P

2009. jan. 28. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
24%
22:50-esnek: hát akkor intem szeregészen jól vettük az akadályt...tedd fel ugyanezt a kérdést fordítva a macskás részben...tuti kikaparják a szemed :D
2009. jan. 29. 07:39
 12/67 anonim ***** válasza:
59%

előző voltam:

azt akartam írni hogy szerintem csak rámancsoltam véletlenül a noti touchpad-jára és visszaugrott :(

2009. jan. 29. 07:40
 13/67 anonim válasza:
48%
Valami baj van a pszihéddel, vagyis lehet nem vagy normális, nem feltétlen azért mert utálod a kutyákat, hanem hogy ezt le is írod. Ekekszerint ez foglalkoztat és bánmt téged hogy iylen zavarodott vagy. fordulj orvoshoz, így is sok az őrült szabadon. Sajnálom a spánielt akinek eled kell hogy lakjon.
2009. jan. 29. 11:42
 14/67 anonim ***** válasza:
51%

pff én meg a 15 éves kis hülye lányokat utálom.

üdv egy kutya

2009. jan. 29. 11:58
 15/67 anonim ***** válasza:
50%

Hagyjátok már!

Nem kötelező szeretni a kutyákat...és amúgy sem Ő tartja a spancit hanem a tesója...

az mondjuk gáz, hogy a kóbor kutyát nem sajnálod, mert ez szociális érzéketlenségre vall és komoly mentális betegségek előjele!

nem vicc...szadizmus, egyéb aberrációk, skizofrénia, bipolaritás,ezeknek mind hasonló kezdeti tünetei vannak.

enyhe depresszió, inger intoleranicia, szociális érzéketlenség, később agresszió...

vigyázni kell ezzel!

2009. jan. 29. 12:09
 16/67 A kérdező kommentje:

Miért akarna a kishölgy ezzel provokálni? Megkérdeztem, és ennyi..

2. Én is ezen gondolkodtam.. lehet nekem is kéne egy kutya. Akkor talán nem utálnám őket.. dehát az 5 macska mellé. Így sem jönnek ki a cicáim a spániellel, nemhogy még ha lenne még egy..

Sorstársnak üdv :D Bár nem értem mért emlékeztet háborúra.

5-6. Nem, nem bántanék egy állatot se. Szimplán undorom tőlük :S

7. Kerti cicusok, és mindenféle rágcsálót elkapnak (: Szerencsére még probléma nem volt belőle. A kutya meg semmit se csinál csak futkozik egész nap az udvaron. Ha bejön valaki a kapun, egyből játszani akar vele, eszébe se jutna a házat őrizni.. Pedig nem kiskutya már.

4-8. Egyszerűen gyönyörű cicusok vannak. Láttam már én elég kutyát, legjobb barátnőmék és keresztanyámék is kutyatenyésztők, de valahogy egyik se jött be..

10. Nem hiszem, hogy pszichés tünet lenne.. van fóbiám, és az egyáltalán nem ilyen, szóval nem lehet kutyafóbia. Akkor tulajdonképpen félnem is kéne tőlük, nem?

11. Szerintem az utánad írók rácáfoltak erre (:

13. Szerinted az a normális, ha valakit totál bele van esve a kutyákba? És nekem van bajom a pszichémmel.. Szerintem olvasd el még egyszer a kérdést, és azután osszad az észt..

Utolsó: A kóbor kutyát valóban nem sajnálom, ellentétben a macskákkal.. Nekem nem a kóbor kutyákkal van bajom, hanem az összessel. Szociálisan pedig főleg nem vagyok érzéketlen. Ha lenne rá lehetőségem, minden hajléktalant vagy kóbor cicust befogadnék.. De sajnos nincs. A mostani macskáim felét is az utcáról szedtem össze betegen, félholtan.. Ma pedig mindannyian gyönyörű felnőtt macskák lettek (:

Pszichológusnak készülök amúgy, szóval sokat olvastam az ilyenekről. Nem hiszem, hogy ilyesminek lenne az előjele.

Kedves 14. vau (: Téged pedig vigyen el a sintér...

2009. jan. 29. 15:52
 17/67 anonim ***** válasza:
55%
Lehet,hogy úgy gondolod, hogy a pszichés deformitásoknak nincsenek előjelei, de el kell szomorítsalak;minden fajta devianciának vannak előzetes megnyilvánulásai.(Hitler pl. tartott a zsidóktól-nem fóbia!-és lásd, hogy a látszólag nonszensz viszolygás mivé nőtte ki magát)A Te problémád kissé a rasszizmusra hajaz (a sporttárs megszólítás nagyon is erre mutat) Az meg,hogy valakid kutyát tenyészt semmit sem jelent.Vagy az illető 250 kutyafajtát tenyészt és az összes egyed megtekintése után állítod, hogy nincs szép kutya a világon?
2009. jan. 29. 18:07
 18/67 anonim ***** válasza:
66%
Ha olyan okos vagy talán tudnád, hogy a spániel nem házőrzésre való! Viszont csinál ezer más dolgot... A kishölgyes...
2009. jan. 29. 18:20
 19/67 anonim ***** válasza:
39%

Naidefigyelj, Nagyokos Kérdező!

1) Isten mentsen meg mindenkit attól, hogy pszichológus legyél. Hogyan tudnád te elfogadóan kezelni az embereket, ha állatoknál sem azt látod, hogy ÉREZ, SZERETNI, SZENVEDNI, SZOMORKODNI képes, intelligens lény, függetlenül attól, hogy kutyának vagy macskának született-e? TE egyelőre ennyit látsz, hogy neked tetszik-e, neked szimpatikus-e. Ez NEM az önmagáért való elfogadó szeretet.

Igaza volt annak, aki beszólt neked a kutyák nevében, kívánom, az ebeknek meg te legyél ellenszenves csak úgy, ÖNMAGADÉRT, és az összes kóbor harapjona seggedbe akkorát, hogy ülve csókold a napot.

2) Ezek után nekem te ne mondd, hogy a hajléktalanokkal szolidáris vagy- büdösebb némelyik, mint a kutyák, és viszonylag ritkábban akasztanak fel elmeháborodott lények hajléktalanokat, mint kutyákat.

3) Pszichológusra neked van szükséged. Először érző ember legyél, aztán akarjál segíteni a többin- akiknek a nagyrésze normálisabb, mint te.

2009. jan. 29. 19:59
 20/67 anonim ***** válasza:
52%
Én ha segíteni kell, nem a személyes fanatizmusom (jobb esetben ízlésem) alapján döntöm el, hogy kinek. Annak, aki rászorul, függetlenül attól, hogy hány lába van, és macskának, kutyának, vagy teknősbékának született-e... Előttem szólónak igaza van, Hitler a tenyerét dörzsölgetné "milyen remek alapanyag" - ha ismerne...:S
2009. jan. 29. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!