Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?
15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...
Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P
nem. A sok nem kutya rajongó is azt képzeli, hogy aki ilyen szinten utálni tud általa nem megismert, őt nem bántó, neki nem ártó lényeket az nem normális. Pont azt kéritek ki magatoknak az itt rátok pirítóktól, amit ti tesztek- gondolom, nem csak a kutyákkal...: Ismeretlenül utálnak benneteket- remek érzés lehet, de megérdemlitek-legalább is miért kellene kedvelni valakit, aki így képes érezni ártatlan lények iránt?
Tipikusan az az alkat vagytok, akik ezt emberekkel is bármikor megtennétek, mert "csak". Ti lelitek örömötöket abban, ha szenved valaki, mert ti nem bírjátok a viselkedését, kinézetét. Más egyéb okotok ui nincs az utálatotokra.
Kívánom, hogy valaki adjon néhány makarenkói pofont nektek vagy utálkozzon csak azért, mert kék vagy barna a szemetek...
Innentől nem mindegy a dolog...
Általában azokat utáljuk amúgy, akiknek a tulajdonságait magunkban nem tudjuk elfogadni vagy nem találjuk.
A kutyák önzetlenül, a külsődtől-belsődtől függetlenül képesek szeretni... és ti..? Bárkit.
Nem vagyok képes haragudni olyan teremtményekre, akik kiszolgáltatottak az állítólag gondolkozni képes emberek kénye-kedvének... Ha te belerúgsz egy kóbor kutyába, csak mert nem szereted, megérdemelnéd, hogy ő meg seggen harapjon, puszta ellenszenvből.
Ugyanaz...
Törvény: akit ismersz, azt érteni fogod. Akit értesz, azt elfogadod olyannak, amilyen- ha meg nem is szereted, ha közöd nem is lesz hozzá, de utálni nem fogod.
Ha nem ismersz valakit, akkor nem érted a természetét. Nem érted miért ilyen, olyan, mik a viselkedése oki.
És ugye ismeretlenül nem ítélünk meg senkit. Sem állatot, sem embert.
Én, ha pszichológus akarnék lenni, azért ezt a helyére tenném magamban, különben hogyan akarsz értelmes kérdésekkel rávezetni majd embereket ömagukra?
Önmagad megismerése is erről szól...
kedves kis tompa hölgy.... a sintér elvitt, ő a gazdám :D
úgyhogy... s-m-d :D
amúgy meg, ha ember lennék, azt mondanám: beteg vagy, és még PRIMITÍV is, mert ha netán nem szereted a kutyákat, akkor sem kell egy kérdést úgy feltenned, ahogy sikerült.
elég tenyérbemászó személyiséged lehet, vigyázz magadra
ciao a kutya
HÁT ez durva!
hogy lehet egy állatot NEM szeretni?
szerintem te olyan tipikus plázacica filing vagy. hogy "undorodom tőlük"
pf..
és ezt tudom mondani neked :
" Ha befogadsz egy éhező kutyát és gondoskodsz róla , nem fog megharapni. EZ legfőbb külömbség egy kutya és egy ember közt. "
ui: nekem 6 kóborkutyámvan . és hiddel egy macska nemtud neked olyan élményt nyújtani mint egykutya ! : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!