Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálom a kutyákat? Csak...

Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...

Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P

2009. jan. 28. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
60%

nem. A sok nem kutya rajongó is azt képzeli, hogy aki ilyen szinten utálni tud általa nem megismert, őt nem bántó, neki nem ártó lényeket az nem normális. Pont azt kéritek ki magatoknak az itt rátok pirítóktól, amit ti tesztek- gondolom, nem csak a kutyákkal...: Ismeretlenül utálnak benneteket- remek érzés lehet, de megérdemlitek-legalább is miért kellene kedvelni valakit, aki így képes érezni ártatlan lények iránt?

Tipikusan az az alkat vagytok, akik ezt emberekkel is bármikor megtennétek, mert "csak". Ti lelitek örömötöket abban, ha szenved valaki, mert ti nem bírjátok a viselkedését, kinézetét. Más egyéb okotok ui nincs az utálatotokra.

Kívánom, hogy valaki adjon néhány makarenkói pofont nektek vagy utálkozzon csak azért, mert kék vagy barna a szemetek...

Innentől nem mindegy a dolog...

Általában azokat utáljuk amúgy, akiknek a tulajdonságait magunkban nem tudjuk elfogadni vagy nem találjuk.

A kutyák önzetlenül, a külsődtől-belsődtől függetlenül képesek szeretni... és ti..? Bárkit.

2009. jan. 31. 11:22
 32/67 anonim ***** válasza:
52%
És mi az értelme annak, hogy utálsz valakit, aki ellátja a feladatát? Talán te nem tudod a sajátodat, vagy nem ilyen lelkesen? Aztán meg szerinted a kutya tehet róla, hogy ez lett a feladata? Lehetne egy kis logikád... Nem az a baj, ha valaki nem kedveli a kutyákat, hanem az ha így csinálja... Legalább valami normális indokod lenne rá...
2009. jan. 31. 15:28
 33/67 anonim ***** válasza:
57%

Nem vagyok képes haragudni olyan teremtményekre, akik kiszolgáltatottak az állítólag gondolkozni képes emberek kénye-kedvének... Ha te belerúgsz egy kóbor kutyába, csak mert nem szereted, megérdemelnéd, hogy ő meg seggen harapjon, puszta ellenszenvből.

Ugyanaz...

2009. jan. 31. 15:31
 34/67 anonim ***** válasza:
39%
A probléma még mindig ugyanaz: nem tudjátok elfogadni, hogy van, aki nem szereti a kutyákat. Szerintem: a kutyák idegesítőek. Veletek nem fordult már elő, hogy utáltatok valakit, mert felhúzott titeket idegileg? Normális határokon belül, persze. Úgy állítjátok be, mintha valami szentek lennének. Nem tudom, hallottatok -e Kelemen Annácska kutyájáról... Sajnos nem fogják elaltatni, pedig közveszélyes. Biztos ő is csak 'ellátta' a feladatát...
2009. jan. 31. 18:52
 35/67 anonim ***** válasza:
60%
És te hallottál már arról, hogy ha a kutya csinál valamit, akkor mindig a gazdája tehet arról? Sosem a kutya, hogy ilyet lett! Úgy mint egy gyerek sem magától lesz rossz... És ha én nem szeretek valakit (nem utálom, az csak felesleges erőpocsékolás) attól még mondjuk, ha valami történik vele akkor uygaúgy tudom sajnálni. Nem úgy mint pl a kérdést feltevő lány, aki utoljáram sajnálja meg a kóbor kutyát. És én hülye indokok miatt nme szeretek valakit, mint pl hogy őrzi a házat... Ha valakit nem kedveszl annak leygen már normális oka, pl kiskorodban megharapott vagy ilyesmi... Ja és persze miért kell evvel kérkedni? Nem azt nem fogadjuk el ha nem szereted, hanem azt, hogy miért így kell kifejezni?
2009. jan. 31. 19:26
 36/67 anonim ***** válasza:
71%
Kelemen Anna nem normális, neki nem való kutya. Azt a kutyát már ezer éve el kellett volna vinni valami kutyaiskolába és rendesen megnevelni. Szóval őt ne keverjük bele. Az nem lenne baj, ha valaki utálja a kutyákat. Én pl. a pókokat utálom. Miért? Csak. A különbség annyi, hogy a pókos témába (ha lenne ilyen), nem írnám ki, hogy utálom őket. És próbálok küzdeni az utálat ellen. Ha meglátok egy pókot, nem csapom le. Azért nem, mert sajnálnék megölni egy védtelen állatot, aki semmit nem ártott nekem. Jó, ha összezárnának egy mérges pókkal akkor megtenném, de amúgy nem és sajnálnám is. És szeretnék pszichológushoz menni, hogy segítsen leküzdeni az undoromat. Mert pókok és kutyák mindig lesznek, nekünk az a feladatunk, hogy megtanuljunk egymás mellett éni békességben. Én úgy tartom és nevelem a kutyámat, hogy másnak ne okozzon kellemetlenséget. Barátságos, nem üldözi a macskákat, engedelmes és mindig felszedem az ürülékét. Cserébe elvárom, hogy mások viseljék el azt, hogy kutyám van.
2009. jan. 31. 19:36
 37/67 anonim ***** válasza:
78%

Törvény: akit ismersz, azt érteni fogod. Akit értesz, azt elfogadod olyannak, amilyen- ha meg nem is szereted, ha közöd nem is lesz hozzá, de utálni nem fogod.

Ha nem ismersz valakit, akkor nem érted a természetét. Nem érted miért ilyen, olyan, mik a viselkedése oki.

És ugye ismeretlenül nem ítélünk meg senkit. Sem állatot, sem embert.

Én, ha pszichológus akarnék lenni, azért ezt a helyére tenném magamban, különben hogyan akarsz értelmes kérdésekkel rávezetni majd embereket ömagukra?

Önmagad megismerése is erről szól...

2009. febr. 1. 10:45
 38/67 anonim ***** válasza:
59%

kedves kis tompa hölgy.... a sintér elvitt, ő a gazdám :D

úgyhogy... s-m-d :D

amúgy meg, ha ember lennék, azt mondanám: beteg vagy, és még PRIMITÍV is, mert ha netán nem szereted a kutyákat, akkor sem kell egy kérdést úgy feltenned, ahogy sikerült.

elég tenyérbemászó személyiséged lehet, vigyázz magadra

ciao a kutya

2009. febr. 15. 19:45
 39/67 anonim válasza:
90%
Igaz van velük baj de nem utálom őket!
2009. szept. 4. 18:43
 40/67 anonim ***** válasza:
37%

HÁT ez durva!

hogy lehet egy állatot NEM szeretni?

szerintem te olyan tipikus plázacica filing vagy. hogy "undorodom tőlük"

pf..

és ezt tudom mondani neked :

" Ha befogadsz egy éhező kutyát és gondoskodsz róla , nem fog megharapni. EZ legfőbb külömbség egy kutya és egy ember közt. "

ui: nekem 6 kóborkutyámvan . és hiddel egy macska nemtud neked olyan élményt nyújtani mint egykutya ! : D

2010. jan. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!