Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálom a kutyákat? Csak...

Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...

Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P

2009. jan. 28. 18:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

Jéézusom ember, úgy ítélkezel, hogy nem ismersz? Hát nem vagy te normális komolyan mondom.

Látok én mindent nyugi. Csak egyszerűen UTÁLOM a kutyákat. És ennyi. Érthető? Nem? Mindegy..

Ennyitrólad (:

2009. jan. 29. 21:16
 22/67 anonim ***** válasza:
57%
Kérdést tettél fel.Válaszoltunk.Sajnos kérdésed nyilván valóan provokatív minőségű amely a válaszaidból világosan látszik is."Amilyen az adjon'isten olyan a fogadj'isten."Ha meg nem bírod a kritikát hát ne olvasd a kommenteket, vagy csak Xanax bevétele után( nyilván tudod mi az, te vagy jártas a pszichológiban) "Ennyitrólad(:"
2009. jan. 29. 22:43
 23/67 anonim ***** válasza:
64%
22.50-es vagyok. Utálod a kutyákat... Tudod mit? A te dolgod! Csak ne bántsd őket. De ezt minek kell itt közölni? Kit érdekel? Nem fogsz vele rossz napokat okozni egyetlen kutyásnak sem, szerintem... Tartsd meg magadnak, ezért felesleges volt ide írnod. Tán unatkoztál?
2009. jan. 29. 22:53
 24/67 anonim ***** válasza:
66%
MIÉRT? Te hogy nyilatkozol a kutyákról, akiket nem ismersz, te nagyon szerencsétlen???
2009. jan. 29. 22:59
 25/67 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésedre szerintem csak te tudod a választ, vagy egy pszichológus.

Mi nem ismerünk téged, honnan godoltad, hogy tudunk neked válaszolni?

Az mondjuk jó, hogy érdekel a belsőd és foglakoztat a dolog.

Mindenki azt utál, amit akar bár én az utálat helyett is a "nem szeretem" kifejezést használom.

Sok dolgot nem szeretek, de azok mellett elmegyek, amit viszont utálok az ne jöjjön a közelembe . . .

Nem baj, ha nem birod a kutyákat, de ne bánts őket, ők sem bántanak téged.

Nekem van kutyám is és cicám is. Mindkettő tökéletes a maga fajtájában, más szokásik vannak, de szeretik egymást, együtt alszanak, birkoznak stb . . .

Az állatok értelmesebbek mint az emberek.

2009. jan. 30. 11:59
 26/67 anonim ***** válasza:
68%

Az állatok értelmesebbek, mint az emberek- írod...

Sok esetben igen, ennek egyik bizonyítéka a kérdező mélyértelműsége..:S

2009. jan. 30. 12:05
 27/67 anonim ***** válasza:
63%

11.59 vagyok.

Csak most olvastam, hogy pszichológusnak készülsz.

Szerintem nagyon nem kéne. Komolyan mondom, hogy ha vkiben nincs annyi empátia, hogy átérezze egy másik élőlény fájdalmát, akkor annak eleve problémája van és nem kéne ebben megvalósítania magát.

Még csak 15 éves vagy, keress vmi másik hivatást, de szerintem ne emberekkel foglakozót.

Neked is csalódás lenne később és a betegeidnek is, akiknek ez végzetes is lehet.

Egy olyan ember, aki utálattal kezel olyan lényeket, akik nem ártottak neki, az nem tanúlhat pszichológusnak.

Ez akkora ellentét, mint a fekete-fehér vagy az ég-föld.

Egy szociális munkás

2009. jan. 30. 12:09
 28/67 anonim ***** válasza:
48%
A válasz: nekik ez a feladatuk, amiért tartják őket, hogy távol tartsák az idegeneket:-) Egy olyan házba azért csak be csöngetsz már amit egy vadállat őriz! Gondolj bele, nincs bezárva a kapu, egy vidáman csóváló vigyori blöki vár a túloldalt, nagy nyugodtan belépsz,s a "dög" jól s.ggbe harap. Nekem is van kutyóm de 4 év alatt 1szer sem! hallottam ugatni. de én nem is emberevésre tartom csak társasági kutyának;-)
2009. jan. 30. 19:23
 29/67 anonim ***** válasza:
58%
A kutyáknak az a dolga, hogy figyelmeztessék az embereket, hogy ez a ő területük... És honnan tudod, hogy nem csinálsz semmit? Mi van ha hadonászol, vagy hangosan beszélsz, esetleg gyorsan mész, mert sietsz valahova? Az én kutyáim is házőrzők, imádják is... De érdekes módon van olyan, hogy fel sem emelik a fejüket, másnak meg őrjöngenek. És egyik ember sem keltett feltűnést. Csak nem lehet, hogy megérzik az elleségeskedésedet?
2009. jan. 30. 19:24
 30/67 anonim ***** válasza:
45%
Hadonászok meg hangosan beszélek... persze. Tisztában vagyok vele, hogy "ez a feladatuk", pont ezért utálom őket. És mi ez a zagyva a pszichés betegségekről? Csak mert nem szereti a kutyákat? Eldobom az agyam. A sok kutya-rajongó azt képzeli magáról, hogy aki nem ért velük egyet, az nem normális?
2009. jan. 31. 10:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!