Miért utálom a kutyákat? Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány.. Most van egy spánielünk, ami tulajdonképpen a hugomé, de én ki nem állhatom.. Kiskoromban volt egy bernáthegyim, akit sajnos el kellett altatni. Világ életemben macskás voltam, most is van 5 (: Nagyon imádom őket, sokkal aranyosabbak, szebbek, hasznosabbak, mint a kutyák...
Ha meg pl. meglátok egy kóbor kutyát, az utolsó lesz az, hogy megsajnálom :P
2009. jan. 28. 18:57
41/67 anonim válasza:
És ha kapnál egy bernáthegyit?
42/67 anonim válasza:
kedves kérdező én is utálom őket. Ki nem állhatom. De ide ne tégy ilyen kérdést mert csak kutya bu...ra találsz!! Én macskás vagyok.
43/67 anonim válasza:
Én is gyűlölöm a kutyákat,ja és aki azt mondta,hogy a macskák hálátlanok,az maradjon a rohadt "hálás" kutyájával,mert a macska igen is hálás,nekem is van egy csomó,és ők a legjobb barátaim,tehát nekem senki ne jöjjön a kutyaszeretettel,meg a hálátlan macskákkal!!! :/
44/67 anonim válasza:
Én is utálom öket, mert nagyon irritál engem a hangjuk és elég büdösek, meg megeszi a szart. És elég buta állat. Vád rokonaikhoz képest nagyon elpusztultak mert már nem vabászó életmódot fajtát. A macskák sokal okosabbak hiszen anakelenére hogy az agya kisebb jóval több neuron van az agyába. A kutyák agyába160millió neuron van a macskák agyában 300millió neuron van. Meg a lógó nyálfügönyös pofájuk miatt.
45/67 anonim válasza:
én is utálom a kutyákat, egyszerűen undorítóan megalázkodó lények, akik összevissza nyalogatnak, meg ugrálnak fúúj
46/67 anonim válasza:
Én is utálom őket, azóta mióta nekülnk is lett...ha felugrik magasabb nálam, és rengetegszer megharapott a saját kutyánk!!!! Mindig ugatnak, büdösek, mindenhova odaszarnak, hát ez nekem nem jön be! Hajrá macskák :)
47/67 anonim válasza:
Gratulálok... Mikor volt már olyan hogy a kutya kétpofára zabált miközben a macska az életét is kockára tette a gazdájáért? SOHA!!!!! Aki veszekedni akar hogy "jaaaajjjj a kutyáák ollyan büdöseeeek" meg hogy mindig megugatnak(biztos irritáljátok őket:D) az menjen oda egy kutyáshoz és mondja meg neki! Bár akkor bezzeg lapulnátok mint szar a fűben:/kicsit nézz utánna mennyi mindent tettek értünk a kutyusok.
48/67 anonim válasza:
www.csaladikutya.eoldal.hu328 × 460Keresés kép alapján nézd milyen "buta:))))"
49/67 anonim válasza:
Ja múltkor volt olyan egy videon, hogy egy kisgyereket megtámadta egy kutya, majd jött a család macskája és elkergette a kutyát, megmentve a gyereket.
Ennyit a macskák lenézéséről.
50/67 anonim válasza:
Ja láttam én is. Utána olvastam kicsit és a macska tényleg megmentette a kisgyereket DE nem tudom mennyire fontos az hogy a kutya akkor jött ki amikor a gazdája tolatott, plusz félt a gyerekektől és a kis bicikliktől vagy mi! Ráadásul ez egy videó a sok közül. Általában csak olyanokat olvas/lát az ember hogy a kutya megmentette a gazdáját egy medvétől vagy leopárdtól meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!