Mit csináljak? Kutyaügy
Figyelt kérdés
irt a bernipásztor tacsi keverék (rotweiler fejü) kölyköt eladó nő nekem és ismeri nővéremet lebuktam.1 középsuliba járok 1 lánnyal annak van 1 retrievere törzskönyvezet 60000 forintért vette tenyésztőtől nem tudom melyik megyében melyik kenneltől, Kutya 2 éves és midne oltása meg van nekem 30000 eladná csak nekem nincsen annyim mert sok pénzem elment.Sokat adtam kölcsön meg füllhalgatokat hajszáritot kutyatáblát vettem unokaöcsémnek játékokat.2011. jan. 5. 13:14
31/44 A kérdező kommentje:
Előző:már rég megoldottam az ügyemet menhelyre megyek (szórólapot csinálok lesz pénzem akkor meg lehet kutyám)Lesz pénzem időm anyu megfogja engedni van menhelyi kutyák nálunk nincsen kölyök kutya csak 1 éveskortol öregkorig szuka és kan kutyák vannak és van fajtamentők is ingyen vannak azokat választok. Mindenki válaszát köszönöm szépen megfogadom a tanácsaitokat.
2011. jan. 8. 12:44
33/44 A kérdező kommentje:
Tudom fajtamentőktől és menhelyről ingyen van a kutya.Lesz pénzem megyek a menhelyre dolgozni,szorolapot csinálni amiből lesz pénzem.Kutyámnak ami nincsen meg kaja tálak játé eszközök fürdőkád.
2011. jan. 8. 14:21
34/44 kisnita 

válasza:

Fúú te! Én úgy bírom a kérdéseidet :D Meg azokat a király fogalmazások :D Így estére most olyan jó kedvem lett tőled :D
Köszi :)
35/44 A kérdező kommentje:
szivesen köszönöm szépen rallysimfanson is jó kedvre deritek irkálásommal mindenkit
2011. jan. 8. 20:48
36/44 anonim 

válasza:

:)
Ez jó, mindig röhögök, ha olvasom a kommentjeid/kérdéseid :)
Szerintem is járj menhelyre, aztán csak megengedi anyukád :)
Sok sikert!
Te gyorsan írsz, vagy nem tudsz helyesen írni??
Mert hát, elég sok hibád van.
Ja és a fogalmazási problémák XD
Na szia!
37/44 A kérdező kommentje:
előző:fogalmazásbol nem voltam jó gépirásom szerelm ügy miadt ilyen vagyok- hangulatomtol irok rosszat. gyorsan irok nem nézek mit irok
2011. jan. 8. 21:28
39/44 A kérdező kommentje:
utolsó:köszönöm szépen igaz csak jó válaszokat akartam de mindegy.offolást mást hová. Csak annyi sok jó kutyát akarok,nehéz választani.
2011. jan. 9. 10:37
40/44 anonim 

válasza:

Kicsit másnapos vagyok, így azt hittem velem van a probléma, de úgy látom másnak is vannak gondjai:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!