2011. jan. 5. 13:19
Dehát világosan megmondták a szüleid, hogy nem lehet kutyád, nem? Miért éled bele magad mindenfélékbe folyton?
2011. jan. 5. 13:23
A felét nem értem, de amit értek arra válaszolok:
Ne adj 30000 ft-ot egy ismeretlen eredetü, 2 éves kutyáért (mondjuk arról is megvan a véleményem, aki képes eladni a kutyáját ennyi idősen). A retriever mentők dugig vannak szebbnél szebb goldikkal, ingyen.
De ha jól emlékszem te tenyészteni szerettél volna, akkor gondolom tudod, hogy az a minmum hogy jó helyről szerzed be a tenyésztésre szánt kutyát, nem látatlanba "kézalól".
Az elejét teljesen nem értem ... hogy nőtt rotifeje a tacskóbernipásztornak?
2011. jan. 5. 13:24
4/44 A kérdező kommentje:
A kérdés magyarázata alatta van.Én Zircen élek 16 éves fiú vagyok. Zircen jelentkeztem az expressz.hu-n 1 keverék kölyök kutyára akinek feje rotihoz hasonlit de bernipásztor-tacsko keverék.Aki hirdetést nő feladta sokára válaszolt nekem és ismeri a nővéremet meg irt kutyárol a szüleiről.Azonban van 1 lány akivel egy szakközép iskolába járunk és van neki 1 elado Goldenretriever fajtiszta törzskönyvezett 2 éves. 60000 ft volt a kölyök kutya mára már nekem 30000 ft-ért adná oda de le akrnám alkudni nincsen annyi pénzem,mert sok mindenre elment 45000 forintom.
5/44 A kérdező kommentje:
csakitti:tudom emlékszem tudom anyu-val ma megbeszélem chaten menhelyes dolgot ott is tetszik ajkán kutya felfogtam.Nem 2 kutyáért járnék ki hanem segitség többi kutya gazdira találjon örökre és tapasztaltab legyek
2011. jan. 5. 13:30
7/44 A kérdező kommentje:
Mit csináljak?<--- ez kérdés allatta lévő szöveg az indoklása.
Tehát jelentkeztél egy kutyára, de mégsem kell? És ismer az eladó? Ebben hol a probléma? Beszéld meg vele, hogy nem kell. Az iskolatársad el akar neked adni egy 2 éves törzskönyves kutyát 30 ezerért. Nincs rá pénzed. Ha mindenképp azt akarod, akkor alkudd le, egyezzetek meg, vagy gyűjts rá. Hol itt a probléma?
Továbbra sem értem, mi miben tudnánk segíteni, teljesen összevissza, érthetetlenül írsz, már ne haragudj.
2011. jan. 5. 13:36
9/44 A kérdező kommentje:
igen az eladó-val nem vagyunk 1 idősek meg osztálytársak se de 1 suliba járunk elvileg ismerjük egymást 60000 ft goldi törzskönyvezet kennelbe annyiért vette a csaj.Semmibaj előző. Leány lejeb adta a pénzt felére lecsökentette. mivel nem ér rá suli mellet ezért hamarab kell elvinni kutyát.Van 1 helybéli kölyök keverék és hirdető anyuka ismeri nővéremt elmondja kutyát lebukok.
Tehát a szüleid nem engedik, hogy legyen kutyád, és félsz, hogy ha elmondja, akkor lebuksz? Hát akkor beszéld meg a szüleiddel, hogy jelentkeztél rá, de meggondolatlan volt, mégsem kell. De ha nem engedik, akkor hogy akarod megvenni az iskolatársadtól? Családban beszéljétek meg először, én a helyedben nem vennék egy 2 éves kutyát, ha már megvette vagym egkapta a gazdája ,akkor foglalkoznia kell vele, nem megunni 2 év után. Ha meg ideje nincs rá, akkor erre gondolhatott volna korábban is, hogy oldja meg...
2011. jan. 5. 13:42
További kérdések: