Mit csináljak? Kutyaügy
Figyelt kérdés
irt a bernipásztor tacsi keverék (rotweiler fejü) kölyköt eladó nő nekem és ismeri nővéremet lebuktam.1 középsuliba járok 1 lánnyal annak van 1 retrievere törzskönyvezet 60000 forintért vette tenyésztőtől nem tudom melyik megyében melyik kenneltől, Kutya 2 éves és midne oltása meg van nekem 30000 eladná csak nekem nincsen annyim mert sok pénzem elment.Sokat adtam kölcsön meg füllhalgatokat hajszáritot kutyatáblát vettem unokaöcsémnek játékokat.2011. jan. 5. 13:14
11/44 anonim 

válasza:

Arról nem is beszélve, hogyha nincs 30 ezer forintod a kutyát megvenni, akkor miből akarod eltartani?
12/44 A kérdező kommentje:
igy visszamondtam jó nem mindenkinek van annyi pénze hogy gazdagok szép drága kutyákat meglehssen menni, amiota apám meghalt alig van pénzünk zsebpénzt is kevset kapok mig haverjaim 5000-2000 forintokat kapnak én minden hónapban 1 darab ötszázast pedig jó lenne pénzéhes vagyok
2011. jan. 5. 13:59
13/44 anonim 

válasza:

Olyan szemtelenül fiatal vagy még. :)
Ráérsz.
Gyűjtögess, hogy olyan kutyád legyen amilyet valóban szeretnél. Nem kell elhamarkodni. Nagyon sok minden fog még változni az életedben.
14/44 A kérdező kommentje:
közeleb kerülök és találkozok a barátnőmmel ilyen kutyát fajtamentőktől is tudnék szerezni keveréküket netről, vagy ezt kutyát sétáltatnám suli után
2011. jan. 5. 14:20
15/44 anonim 

válasza:

Keress valami diákmunkát, vagy esetleg nincs a rokoni, baráti körben egy kisebb vállalkozás, ahol besegíthetsz? Én ilyen idősen a nővéremék kis üzletében segítettem, pakoltam, esetleg vevőt szolgáltam ki, ha úgy alakult gyerekeket vittem valahová, heti 5-10 ezer ft-ért, attól függően, éppen mennyi munka volt...
16/44 anonim 

válasza:

Na, az pl. jó ötlet, látod? Sétáltasd a sulitársad kutyuját, foglalkozz vele ha ő nem ér rá! Így nem kell megvenned, mégis megismerkedhetsz vele, és meglátod, azt is, hogy biztos-e hogy van kedved, időd, és energiád minden nap kutyát sétáltatni!
17/44 A kérdező kommentje:
előző Julian irj Püt privátot megbeszéljük. Sajnos nálunk nincsen ismerős rokon akinek családi válakozása van. De fajtamentőknél,kutya állatmenhely,(sajnos a szomszéd étterem nem müködik családi okok miadt szomszédainknak)van 1 haverom 11 éves és autószerelő az apja egyik osztálytársamnak autó fényező. nekem valo munka nincsen bár lenne amivel többet keresek 5-10 ezret
2011. jan. 5. 14:27
18/44 A kérdező kommentje:
aha csakitti privibe keres meg és ez ezsembejutott köszi látom hát. Ha csajnak nincsen ideje kutyának hétvégenként hétköznap szünetbe téli nyáriban goldenretrievert sétáltatnám foglakoznék vele felbérléshez hasonlo.Anyukámal kell beszélnem mert miota apukám meghalt alig van pénzünk nem sok mindent kapok meg enged meg
2011. jan. 5. 14:29
19/44 anonim 

válasza:

Dehát elmenni kutyát sétáltatni nem kerül semmibe. Gondolom azt anyukád is tudja, hogy szükséged van a friss levegőre, meg a mozgásra.
20/44 anonim 

válasza:

Szerintem akkor mindenképp keress valamit, diákmunkában van többféle lehetőség, kutyasétáltatás is pl. Akár kis szórólapokat is nyomtathatsz, párszáz ft, és osztogathatod az osztályban, suliban kirakhatod, ismerősöknek, stb. Vállalnál esetleg kertimunkát is? Pl. fa darabolása, kiásása, ültetése, fűnyírás, stb... Írd rá a szórólapra, mit vállalnál és mikor, elérhetőség, stb. Anyukád csak örülne, ha pluszpénz kerül a házhoz. Ha ennyire rosszul álltok, semmiképp se akarj még kutyát.
Nézz körül itt pl:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!