Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? Kutyaügy

Mit csináljak? Kutyaügy

Figyelt kérdés
irt a bernipásztor tacsi keverék (rotweiler fejü) kölyköt eladó nő nekem és ismeri nővéremet lebuktam.1 középsuliba járok 1 lánnyal annak van 1 retrievere törzskönyvezet 60000 forintért vette tenyésztőtől nem tudom melyik megyében melyik kenneltől, Kutya 2 éves és midne oltása meg van nekem 30000 eladná csak nekem nincsen annyim mert sok pénzem elment.Sokat adtam kölcsön meg füllhalgatokat hajszáritot kutyatáblát vettem unokaöcsémnek játékokat.
2011. jan. 5. 13:14
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
csakitti:igen kutyaézőbe is 48 percen át majdnem 1 órát gyalogolok gykszatelpről haza sulibol haza boltba sokatm ozgok az idén tavaly több buszozás volt órák miadt most csak csütörtökönként 2 hétben 2 szer buszozás 2 hétben 12 gyaloglási nap 5 km-10 km simán megteszek.igen 16 évesen megirtam csajnak suli után sétáltathatom tanithatom-e kutyáját ha nem ér rá válaszol majd.Félek hogy nő megmondja anyunak nővéremnek kutya kitudodik félre nem teszik nekem.Előző:köszi szivbetegként nehéz fizikai munkát nem végezhetek fünyirás ásás közmunkaféleség ültetés kutyázás jó
2011. jan. 5. 14:54
 22/44 A kérdező kommentje:

[link]

ezt találtam sajnos diákmunka 17 éveskortol 18 év a fellet van 16 évesen nehéz elhelyezkedni vagy fizetésemből pár hónap múlva megveném goldenretrievert

2011. jan. 5. 15:35
 23/44 A kérdező kommentje:
Bajvan husky németjuhász keverék kutyát ajánlotak fel ha visszamondom zirci nőt nem szol nővéremnek akkor msot újévkor sok kutya van. ezt keverék kutya egyet félre tesznek tavaszig nyárig pár hónaposan elhozzák úrkuti csaj.csakitti:bocsi de so kszép keverék kutya van bár lenne 1 hely ahol tarthatnám őket
2011. jan. 5. 18:11
 24/44 rucijja ***** válasza:
100%
Már régóta olvasom a kérdéseidet,de ez kib....szta a biztosítékot.Nincs pénzetek ,anyukád nem engedi a kutyát, meg ha jól emlészem beteg is vagy:Akkor meg minek foglalsz le kutyákat egyeltalán???Minek???Komolyan minek???Ha el is hoznál egyet hova vinnéd,mert anyád nem engedi ,hogy hazavidd.Miből tartanád el?????Addig fölösleges azon gondolkoznod melyik kutyád legyen ,amíg azt se engedik, hogy legyen!!Gondolkozz már, nem lehet kutyád, addig minek gondolkozol azon ,hogy melyiket,amikor nem is engedik egyiket sem.Tök mindegy melyiket választod, ha úgysem viheted haza!!
2011. jan. 5. 20:32
 25/44 A kérdező kommentje:
köszi szépen előző válaszolo oké értem hiba volt ezt kérdést ki irni de azota lesz (marhaságra van pénz bezzeg)de 1 ebre sohase. Ha vissza olvasod akkor lesz saját sok zebpénzem abbol kutyát egyet el tudok tartani diákmunkábol is meg sporolással,Maximum szépne kivárom 18 éves koromat akkor lehet kutyám vagy csakitti irta menhelyre kijárok ha anyukám látja hogy hidegbe melgbe kimegyek kutyákhoz értek is hozzájuk megengedi
2011. jan. 5. 20:38
 26/44 rucijja ***** válasza:
100%
Tudtam én ,hogy megérted mit is akarok:))Nem rossz szándékból mondtam csak hogy megértsd.Irány a kutyamenhely,azok a kutyák minden jó szónak és segítségnek örülni fognak.Ne saját kutyán gondolkozz, amíg anyukádtól függsz.Ha már megengedi, akkor ráérsz ezen gondolkozni.Vagy ha már a magad ura leszel.Addig legalább segíthetsz a menhelyen és lehet lesz egy kutya akit meg is szeretsz és a későbbiekben hazaviszel.Sok sikert!
2011. jan. 5. 20:57
 27/44 A kérdező kommentje:
2 jelöltem meg van szukák volt 1 kölykük keverékek németjuhászok őket én akarom sétáltatni. Diákmunkára meglesz pénz meg kutyamenhely pápa ajkaiak is várnak nagyszerettel megengedik kutyát fizetségül kértem.
2011. jan. 5. 21:07
 28/44 rucijja ***** válasza:
100%
Az ajkai állatvédőket személyesen ismerem,ott aztán kell a segítség, biztosan tudom:)Lehet,hogy amire lehet kutyád az már nem lesz meg amit kinéztél, sőt biztos,de hétről hétre jönnek újabb kutyák.Menj minél előbb, mert télen még rosszabb a helyzetük a kutyusoknak.
2011. jan. 5. 21:44
 29/44 A kérdező kommentje:
Inez és Linda 2 németjuhász szuka akkor jó kedves előző semmibaj megbocsájtok neked. aha oké értem végre valaki aki ismeri őket, Nem találtam honlapon önkéntes jelentkezési lapot szabályzatot egyenruha kell
2011. jan. 6. 13:25
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez tényleg elég fura nekem is, hogy licitálgatsz kutyákra, meg akarsz venni 30ezerért kutyát, de nincs rá pénzed. Ott kezdődik az egész, hogy ha nincs pénzetek, akkor menhelyről hoztok el kutyát. Megmentesz egy életet, és szinte ingyen van. Kölykök is vannak.

A másik, hogy egy kutya azért nem egy csomag óvszer, amit rejtegethetsz a farzsebedben, ha hazaviszed anyukád 2-7 másodpercen belül rá fog jönni hogy "jé, itt egy kutya". És ha eddig nem engedte meg, akkor valószínűleg akkor sem fogja.

2011. jan. 8. 12:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!