Pitbull terrier gyerek mellé?
Figyelt kérdés
Férjem szeretne egy pitt szukát, nagyon jó kennelből vásárolná.Én vegyesen olvastam róla..jót is ,rosszat is egyaránt..viszont azt írják, hogy az egyik LEGgyermekszeretőbb fajta. igaz lenne? férjem ért a pittekhez, én nembeszéltem vele még erről, tehát itt érdeklődöm.Igazából nem félek tőlük, nem érdekel a harci múlt sem, mert az kutyák ellen volt..szóval szerintetek mehet gyerek mellé?2010. nov. 28. 23:31
31/31 anonim válasza:
A "harcikutyák" szerintem a legjobbak gyerekek mellé. A legkedvesebb, legnyalisabb kutyák, és tűrik a gyűrődést. Persze mint bármilyen más kutyát, meg kell nevelni. Az első 1-2 évben FŐLEG nem szabad "tyütyüpütyélni".. ha rossz, akkor kikap! (persze csak szimbólikusan, nem kell neki fájjon, csak legyen benne egy kis félelem (:)Á, és persze sok-sok szocializálás és az engedelmesség gyakorlása. Nem lehet semmi gond, és örülök, hogy nem gondolkozol buta, elfásult módon, mint a többség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!