Miyen fogkrémmel mossam a kutyusom fogát? A gyerek fogkrém is jó?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 17:14
1/5 Doruss válasza:
Létezik külön kutyafogkrém, ami direkt olyan, hogy az sem baj, ha a kutya lenyeli. Szerintem ne gyerekfogkrémmel, mert ha lenyeli az nem biztos, hogy jó. Nem tudom, hol lehet kapni, talán kérdezz rá állatorvosnál.
2/5 anonim válasza:
Vagy vegyél olyan 'rágcsát' ami azt szolgálja,mint nekünk a fogkrém. Minden kisállatboltban kapható.
3/5 anonim válasza:
megfőzöd a disznaú lábszárát, amit kemény 20 forinté megkapsz a teszkóban.:D
olyan jó másféé órát főzzed!:D
oszt odadobod a kutya elé!
ez SOKKAL jobb, mint bármilyen nyomi fogkrém, hidd el.:)
az csak lehúzás... a pedigree dentastix és társai akkora baromság, hogy az állatorvosom sír a röhögéstől...
illetve nem az én állatorvosom, hanem a kutyáimé.:D
4/5 compactegon válasza:
már várom, mikor jönnek majd a kutyacsatok, szoknyácskák, hajlakkok...lehet most kellene ezekből a baromságokból meggazdagodni? fogkrém, eszem megáll :D
5/5 anonim válasza:
az emberi fogkrém oldja a fogzománcot és mérgező a kutyák számára!
kutyafogkrém beszerezhető, illetve natur zeolitporral(fogtisztító por) is tökéletesen tisztítható a kutyafog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!