Kutyát panellakásba egy 2 éves gyerek mellé?
Szeretnék egy kutyát tartani,anya azt mondta talán majd ha a hugom kicsit nagyobb lesz 2-éves körül.Én máltai selyemkutyára gondoltam mert az szobakutya aranyos,és nem nagyon ugatós,tudom sokat kell fésülgetni de állok elébe!
Jó helye lenne,de nem tudom jó választás e,hogy kisgyerek mellett jól kijönne?
a költségekkel nincs baj...én állom már egy ideje gyűjtöm a pénzt (szülinap húsvét karácsony stb.)
és én ugy hallottam hogy ez a fajta nem annyira ugatós...de azért köszönöm a válaszokat!
és akkor mit javasolnátok?? lehetőleg kisméretűt ami nem nagyon ugat
Nagyon sokat számít, a hugod miként lesz képes bánni a kutyával.
Az egyik lányomnak van egy most 2 és fél éves kislánya. Volt már próbálkozásuk kölyök, felnőtt kutyával. Mind úgy került hozzájuk egy időre, hogy találták. sajnos a kislány durván próbál minden kutyához közeledni. Pedig amikor volt kiskutya, édesanyja és a testvérei is természetesen próbálták rávezetni a helyes bánásmódra. Idáig nem sikerült. Szóval, ők még várnak a saját kiskutya vételével. A testvéredet meg lehet nézni, miként bánna a kutyával, ha séta közben találkoztok gyereket kedvelő kutyával és a gazdája megengedi, játsszon vele a kistesód.
igen mmár volt, az unokatesóimnak most van egy kis puliuk, azzal olyan aranyosan játszott simizte óvatosan meg kergetőztem egyszer a hugom kergettem valamikor meg fordítva :)
de nevelés kérdése nem igaz?
Hát amíg mi panelba laktunk 1évet kis tacskó kutyánk volt :)
Lehetőleg nőstényt az szelídebb általában csak ha tüzel nagyon nagy munkát és piszkot vért teremt a házban.Ezért mindenképp kanra lesz szükség az én ajánlatom:a Kan tacskó kutya nagyon aranyos jó választás.:D
vagy nézd meg a yorkshire terrier-t
vegyél kicsit és neveld meg hogy ne ugasson ;>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!