Angol cocker spánielt vagy golden retrievert javasoltok 3éves gyerek mellé? Udvaron tartanánk, már van egy nagyon nagy kutyánk vele nem igazán tud játszani
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 08:46
2/20 anonim válasza:
tk-s spánielt, amelyiknek a farka is megvan
3/20 anonim válasza:
golden retrievert. szerintem átlagban gyengédebben bánik a gyerekekkel. De amelyik neked tetszik :)
4/20 anonim válasza:
border collie vagy a king charles spániel nem tetszik?
5/20 anonim válasza:
golden retrivert,a spánielek makacsabbak,a golden retriver békés fajta:)
6/20 anonim válasza:
Ki az a zseni aki 3 éves gyerek mellé bordert ajánlgat?? Úgyse lesz rá idejük.... Felejtsétek el már a bordert!!
A kérdezőtől meg kérdezném, még mielőtt bármit mondanék:
mennyit foglalkoznátok vele? Napi séta? Kutyaiskola?
7/20 A kérdező kommentje:
napi séta+kutya iskola heti 4x a naggyal, csak az nem olyan amit a kicsi is tud nyúzni, talán a spániel jobb lenne tudná sétáltatni, nekem mindegyik tetszik, egy border jár a suliba és mikor a gazda otthagyja a fához kötve mert ezt vagy azt csinál(segít a suliban) folyamatosan ugat, na az nem hiányzik
2011. aug. 19. 09:46
8/20 anonim válasza:
Egyértelműen a Goldent. Volt már mindkettő (pontosabban Labrador a Golden helyett, de a természetük hasonló), és Cocker spánielt én nem szívesen engedném a gyerekhez. Makacs, nem tűri jól a nyaggatást, ezzel szemben a Golden békésen tűri azt is, ha a pici rálép a farkára, tökéletes kisgyermek mellé.
9/20 anonim válasza:
Az én goldenem konkrétan utálja a gyerekeket. Meglátja őket és menekül, pedig egy rendkívül jól szocializált kutya. Egyszerűen egy gyerek vehemenciája neki sok. Szóval nem minden golden nyúzható.
Meg amíg pici a kutya addig azért valahogy meg kell oldanotok, mert az a tapasztalat, h kb 10-12 hónapos korára nő be a fejük lágya annyira, h ne legyen olyan mint egy tulok.
10/20 anonim válasza:
szerintem golden...spánielek közül vannak elég "vadak" de goldenből még soha nem láttam és inkább az az igazi csládkutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!