Pitbull terrier gyerek mellé?
ha meg tudjátok nevelni, simán.
2010. nov. 28. 23:36
2/31 A kérdező kommentje:
férjemnek volt 2 , még mielőtt megismerkedtünk..öregségben pusztultak el..ebből gondolom , hogy értett hozzájuk, és megtudja majd nevelni. köszi:) írhattok még.
Annak ellenére, hogy a férjed ért hozzá és azt mondják róla, h gyermek szerető fajta, én azt mondom, kisgyerek mellé mégis csak olyan kutyát válassz ami nem harcra lett tenyésztve, hisz a vér nem válik vízzé, soha nem tudhatod mikor mi borítja el a kutya agyát. Én a helyedben valami olyan kutyát választanék ami pl segítő kutyának is való.
2010. nov. 28. 23:48
Te nagyon okos... Ha harcra lett is netán tenyésztve a fajta,ugyan miért menne neki gyereknek, embernek csak úgy, elborult aggyal? A harcra tenyésztés azt jelenti, kutyával harcol. Az ilyen kutya eleve emberre nem is támadna, hiszen el kell tűrnie, hogy akár verekedés közben is a gazdája megfogja.
2010. nov. 29. 00:06
Kedves kérdező! Gondolom, nem vagy igazán kutyás. Csak hallomásból ismered ezt a fajtát. Ne itt kérdezősködj, hanem ülj le a pároddal és beszéld meg vele minden kételyedet.
2010. nov. 29. 00:08
6/31 Dadim válasza:
Jó kérdés:)
1 éves Amerikai Staffordshire Terriert nevelek.Van olyan elvetemült mint a Pit,sőt... A hangsúly a nevelésen van.A férjed,bizonyára boldogulni fog vele,ha van múltja a fajtával.Az ijesztő kinézet mögött,meglepően nagy szív lakozhat.A szuka mellett a gyerekeidnek maximális védelme lenne és igaz, gyermekszeretőek,ha nincs baj az idegrendszerükkel.Vannak árulkodó jelek a problémás egyedeknél,amik már kölyök korban feltűnhetnek,de ez inkább a zúg árustól vásároltakra jellemző. Ha vásárolsz egy harci kutyát és odafigyeléssel neveled,akkor az ember-állat kapcsolat illetve barátság új dimenzióit ismered meg.Akinek nem volt még az nem tudja,milyen is ez. Édesanyám is bizonytalan volt,mikor hazavittem a kis csajszimat,mára odáig jutottunk,hogy 1 lépést sem mennek egymás nélkül és kisajátította teljesen,mondván:az én kutyám:)
2010. nov. 29. 00:24
A pit-bullnak igen magas a fájdalom küszöbe igy ha a gyerek a füllét-farkát huzogatja nemigen érzi és nem is fog támadni.Egy németjuhásznak ha meghuzzák a füllét védekezésül leharapja a gyermek fejét.
2010. nov. 29. 00:33
arra készüljetek fel hogy egy csomó ideig mindent amit talál szétrág, nekem amstaff-om van itt alszik mellettem :P és az udvaron minden szerszámnak a nyelét már szétrágta, szétbontott egykét fotelt amit azér raktunk ki hogy aludjon meg idegen állatokkal elég agresszív, de nagyon kedves és igazábol gyorsan megtanulja hogy ne bántsa a macskákat, vagyis hogy ne ölje meg őket, van egy kb 4 hónapos kismacskánk amit már 4 szer elkapott és most utoljára cakkoza meg egy kicsit a fülét és ennyi, úgy hogy a macska véresre karmolta az orrát nagyon makacsok, és a kilincs használatát pillanatok alatt megtanulják, ja és 2 napig tartott hogy szobatiszta legyen, hímeknél herélést ajánlok
2010. nov. 29. 00:46
9/31 A kérdező kommentje:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:08
dede, nagyon is kutyás vagyok :) csak nekem mindig menhelyről voltak kutyáim.Tudok egykét dolgot a pittekről, Csak még személyes tapasztalatom nincs velük. Staffot rengeteget ismerek.Tudom nemsokban tér el a kettő, de azért jellemben biztos van különbség.Reméltem , hogy jön valami pitt gazda és mesél egy kicsit:D
Bocs offolok, én csak kérdeznék.
Melyik az a nagyon jó kennel?
2010. nov. 29. 07:20
Kapcsolódó kérdések: