Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbull terrier gyerek mellé?

Pitbull terrier gyerek mellé?

Figyelt kérdés
Férjem szeretne egy pitt szukát, nagyon jó kennelből vásárolná.Én vegyesen olvastam róla..jót is ,rosszat is egyaránt..viszont azt írják, hogy az egyik LEGgyermekszeretőbb fajta. igaz lenne? férjem ért a pittekhez, én nembeszéltem vele még erről, tehát itt érdeklődöm.Igazából nem félek tőlük, nem érdekel a harci múlt sem, mert az kutyák ellen volt..szóval szerintetek mehet gyerek mellé?
2010. nov. 28. 23:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pitbull-t mégegyszer azért nem vennék mert nagyon szerethető kutya,de az életkora mindössze 12-13év.És nagyon tud fájni ha elveszítjük :(
2010. nov. 29. 14:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Cesar Milan a csodálatos kuytadokinak is van ptbulljai a kedvence deby aki 1 kan. Ha jól meg van nevelve 1 amstaf pitbull jó szocializált akkor rátok és gyerekre vigyáz ha a gyerek nagyobb lesz akkor egyedül lehet hagyni amig kicsi kutya fegyület kell
2010. nov. 29. 15:21
 23/31 anonim ***** válasza:
58%

Én azt mondom, csecsemő mellé, csak pitet, staffot,dobermannt vagy bullyt. Semmi más kutyát.

1: fájdalomküszöb. Ha jó neletetést kap, csak az megbízható. Őket ketten lehet hagyni a gyerekkel.Más fajtát nem!

Egyik ismerősömnek 2 pitbullja van. egy kan és egy szuka.

Amikor megszületett a pici, a kan a nőt kísérte mindenhova, a szuka pedig a kicsi ágya mellett ült, és ha sírt, jelzett a gazdinak. Éjjel, ha anya nem kelt fel a gyerekre, a szuka a pólyában a gyereket a szájába vette és odavitte az ágyra. JObb ha elhiszed, videó igazolja;)

Tehát ha nem pit, akkor semmi!:)

Nekem malim van, na ő kb olyan, hogyha ott vagyok frankó, hagyja magát. De ha nem,és a gyerek piszkálja, nem áll jót magáért......Bár ez csak egy, a saját gyereket ugyis elfogadja az összes, ha jól van nevelve.

2010. nov. 29. 16:03
 24/31 anonim ***** válasza:

Én azért ismerek olyan pitet is, aki szocializációs foglalkozás közben kerítésen keresztül "beállt" nekem is abban a pillanatban, hogy leguggoltam és egy magasságba kerültem vele. Konkrétan azt hittem, hogy át is viszi mindjárt a kerítést, és nekem jön. NAgyon lassú és nyugodt mozdulatokkal lehajtottam a fejem, lesütöttem a szemem, hogy egyértelmű legyen neki a megadó, konfliktus kerülő viselkedésem, és kihátráltam a szituból, nagyon ijesztő volt, pedig én nem szoktam kutyáktól félni.

Az oktató csajnak pedig azonnal nekiment egy simi miatt, így került szocializációs foglalkozásra tanfolyam helyett. Addig azt hitte az a család is, hogy gyerekszerető cukipofa, semmi gondjuk nem volt vele, azon kívül, hogy húzza a pórázt. Ezért vitték iskolába, Ott meg a legelső alkalommal úgy elszállt az agya a sok kutya és ember között, hogy ott aztán senki nem tudott neki kellő tekintélyt felmutatni.

Pöszén nézett a család, mikor fel lettek világosítva, hogy talán ezzel a kis cukival nem nagyon kéne egy kertben játszatni a gyerekeket.

Nyilván ez a rossz eset, de tény, hogy nem akármilyen nevelésre van szüksége egy ilyen kutyának.

2010. nov. 29. 16:29
 25/31 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék arra a videóra. Nem tudod valahova feltölteni? Videómegosztóra?
2010. nov. 29. 16:43
 26/31 anonim ***** válasza:

ma 16:03

Kihagytad a boxert:P

Én legalábbis a leginkább gyerek- és családcentrikus kis dögnek tartom:)

2010. nov. 29. 18:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Ismerősnél láttam, még anno amikor babája volt, már azóta jó pár év eltelt. Sajnos nem valószínű, hogy meg tudom szerezni.De megpróbálom.
2010. nov. 29. 22:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Igazad van, még a boxer is ide tartozik.:)
2010. nov. 29. 22:12
 29/31 anonim ***** válasza:
74%

Csak a tévedések elkerülése végett:

A "harci kutya" nem a születésével lesz azzá, hanem rosszindulatú gonosz emberek azzá képezik ki!Bár az kétségtelen, hogy a fizikai képességei megvannak hozzá.

Két kosaras gyermeke sem válik a születése pillanatában kosárlabdássá,bár nagy valószínűséggel az adottságai meglesznek hozzá.Ennek ellenére lehet ő magasra nőtt lelkész is, ha a Ferenceseknél tanul.

Útmutatónak ajánlom az egyik legjobb hazai szaktekintély könyvét:Kocsis Miklós, Bulldog enciklopédia

2011. febr. 24. 12:33
 30/31 anonim válasza:

Egyszer öcsém talált egy Pitbullt amit haza csalogatott. Nem volt nehéz nagyon barátságos volt, pedig harci kutyának nevelték. Ezt onnan tudtuk meg, hogy meglátta egy srác aki tudta, hogy kié volt korábban. Elmondta, hogy sosem szeretett harcolni, viszont nagyon ügyes volt.

A szomszédban volt két kisebb gyerek 4-6 évesek és azok állandóan nyúzták, de soha senkit sem támadott meg. A macskával aludt együtt.

Én már nem vittem iskolába, mert mindent tudott így könnyű dolgom volt vele.

Aztán egyszer kiszökött a kert végén lévő kerítésen és soha nem jött vissza. :( :( nagyon szomorú voltam. :(

2011. ápr. 27. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!