Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német Juhász kutyusokról...

Német Juhász kutyusokról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Március környékén szeretnék örökbefogadni egy kan német juhászkutyát (kb. 8 hetes kölyök lesz). Már több könyvet is rendeltem, és izgatottan várom, hogy megérkezzenek. Nagyon jó gazdi szeretnék lenni, ezért minden hasznos tanácsot szívesen fogadok az áraktól kezdve bármi másig!

Kérlek, osszátok meg velem, hogyan tudom megtanítani a kutyámnak, hogy én vagyok a falkavezér! 😊 (Természetesen a legtöbb dolgot már tudom, így kérem, olyan kommenteket ne írjatok, hogy: "Ha ilyen felkészületlen vagy, akkor soha!" – az ilyen jellegű megjegyzéseket nem várom, de minden építő tanácsnak örülök!)

jan. 5. 11:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
57%

19# mindent leírt.Hallgass rá!

Messze kerüld a törzskönyves szaporítokat!

Kutyat pedig sosem kiallítasi eredmények alapjan választunk!!( Jézusom bammeg)

Az NJ állomany perpill katasztrófa.

Ne vegyél NJ- t többszáz ezerért!!!

Egyenes hatra figyelj ha lehet,bár a kenneles/törzskönyves szaporítók úgy el baxták a fajtát ahogy csak lehetett,így minimalis az esélye hogy a kutyád egészséges lesz.

Nyilvan ha DDR vonal akkor okes( a linkeden nem DDR vonalú kutyák vannak)

Dobermant,N- juhaszt,Angol/ Francia bulldogot neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jegyezd meg: a tenyésztők kb 70 % törzskönyves szaporító!

Hozd el a kicsit. Kapjon meg mindent.

Szűresd le, ahogy engedi a pénztárcád,biokémia stb

Izületeire megelőzesként,izuletvedő kötelező.

Ha szerencsés vagy,3 éves koráig birjak az izületei...utána rendszeresen doki..

jan. 7. 23:56
 32/32 anonim ***** válasza:
57%

Ja és...amit többen is megemlítettek.

Valódi,szuper munkakutya.

Tréningezd,dolgozz vele.

Reflektalva a fentebbi hsz-em re.

A szaporítást én sem szívlelem,jobb lesz ha a tiédet is ivartalanítod.

( Már csak eü okokból is)

jan. 8. 00:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!